Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2017 (düzenlendi) Alfred Hitchcocokk filmi kıvamına geldi mevzu, ben artık dayanamıyorum. Allah sana kolaylık versin. Mayıs 31, 2017 Süleyman Ünal tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2017 1 minute ago, Süleyman Ünal said: Alfred Hitchcock filmi kıvamına geldi mevzu, ben artık dayanamıyorum. Allah sana kolaylık versin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2017 Abicim bir kamera alıp aşamalari falan çeksen belgesel kuşağında yayınlanır. Bitince bir tur gezdirsene Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2017 Haha ha belgesel çekersen jaws'ın müziğini de kullan arada. Bir de subap ayarı zevklidir. Sentille mi yapıyorsun. Tatlı sert olcak unutma. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2017 @Servet Ö. Onu bilmem de Exorcistin müziği gayet sütlaç mike oldfield ın Tubular Bells idir. O müzik nasıl korku duygusuna eşlik ediyor ben anlamıyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2017 2 minutes ago, H. Cenk said: @Servet Ö. Onu bilmem de Exorcistin müziği gayet sütlaç mike oldfield ın Tubular Bells idir. O müzik nasıl korku duygusuna eşlik ediyor ben anlamıyorum Gel senin de arabani stage 4 yapalim senin de duydugun her muzik gerilim duygusu yaratir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2017 Bir saat önce, Servet Ö. yazdı: Gel senin de arabani stage 4 yapalim senin de duydugun her muzik gerilim duygusu yaratir. hoparlör değişikliğinden sonra ayarlarım şöyle. tiz +7 orta -2 bas -3 Benim duyduğum her müzik gerilim zaten Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2017 (düzenlendi) 3 hours ago, H. Cenk said: hoparlör değişikliğinden sonra ayarlarım şöyle. tiz +7 orta -2 bas -3 Benim duyduğum her müzik gerilim zaten Senin durum vahim. Flat keyif vermiyorsa senin setup'da bir yanlis var demektir. --8 minutes later eklendi-- 3 hours ago, Volkan Ö. said: Abicim bir kamera alıp aşamalari falan çeksen belgesel kuşağında yayınlanır. Bitince bir tur gezdirsene Aslinda kafamdaki utopyada arabanin basina action cam koyup her 10sn de bir fotograf cekmek vardi. Bunun icin herseyi hazirlamistim. Bu kadar emegi,cabayi,zamani ilme irfana versem fezaya cikmistim belkide. Ama badireler badireler. Saglik olsun, buna da sukur diyorum. Garibim ustunde 2 kat toz tabakasiyla bitap ama bir o kadar kirmizi Sefkatli ve 5-30 yagli elleriyle bir elinde tork anhtari bir elinde telefon fotograf ceken abileri var. Eminim milyon fotograf cekmislerdir. Ben gelmeden ne olur bilmiyorum ama ben N+10 gunlugune arkadasi goremeyecegim. Merak ,heyecan, sinir, kizginlik binerim ucaga, inerim bizim duldulun anavataninda amcaoglunun kontagina basarim. Donuse Allah Kerim. Mayıs 31, 2017 Servet Ö. tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2017 Pirpir ederken canlandi 19 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2017 Hay maşallahhhhhh olay bu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2017 Maşallah kırkbinkere kazasız belasız cezasız güle güle keyifli gazlamalar rodajdan sonra Brocan 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2017 Sahibi nerde sahibi. Kuş canlandı uçup gidecek sahibi yok ortalıkta [emoji41]Maşallah. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2017 sahıbı Amerikalarda geziyo diye biliyom.ama motor sesi güzel 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2017 Sesini duyduk, birde bu atları koşarken görelim, 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2017 Hemen şuna paint'te Servet abinin resmini fotoşoklayalım: Ben sen dönünce ilk marşı aldırırsın diye bekliyordum aslında da neyseki dertsiz tasasız çalıştı. Şimdi sırada rodaj mı var? Amerikanya'da olaydın bi vegas, bi area 51, ya da herhangi bi interstate seyahat, hop rodaj bittiydi. Gerçi şehiriçi rodajı da bence gayet yeterli olacak 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap