Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2017 Yağ soğutucusu değişti, su kaçağı vardı. Şanzımanda ses vardı, geriye kalan bilyalarda değişti, onlar da kesildi. Bilinen bir sıkıntımız kalmadı. Salı sabahı teslim alıcam kısmetse. 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2017 Las Vegas'ta keyif yapmaya çalışırken Ankara'da olamamanın hüznünü yaşamak böyle bir şey herhalde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2017 2 saat önce, Servet Ö. yazdı: Yağ soğutucusu değişti, su kaçağı vardı. Şanzımanda ses vardı, geriye kalan bilyalarda değişti, onlar da kesildi. Bilinen bir sıkıntımız kalmadı. Salı sabahı teslim alıcam kısmetse. Çıkar şu kuzuyu artık yollara Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2017 2 hours ago, Cem Boneval said: Las Vegas'ta keyif yapmaya çalışırken Ankara'da olamamanın hüznünü yaşamak böyle bir şey herhalde. Yok yok hepsi çok keyifli, sağolsun arkadaşlar ben yokken ilgisini sevgisini eksik etmedi. --3 minutes later eklendi-- 11 minutes ago, Osman Türkol said: Çıkar şu kuzuyu artık yollara Bir kaç gün kaldı. Kullanan arkadaşlar 3 devire kadar dahi aşırı istekli gitmek için diyorlar. (Stock yazılım) Yanlız vites oranları değiştiği için vites değişim uyarısı yanlış çalışıyor, birde start stop çalışmıyor. Gidince vites oranını öğretmeye çalışacağım. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2017 Bir saat önce, Servet Ö. yazdı: ilgisini sevgisini eksik etmedi. Yemini, suyunu eksik etmedi diyecegdin herhal... ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 (düzenlendi) Çıkmadı mı hâlâ daha Ankara'nın sıcak asfaltlarına ? @Servet Ö. Haziran 13, 2017 Çağlar Kasımoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 14 minutes ago, Çağlar Kasımoğlu said: Çıkmadı mı hâlâ daha Ankara'nın sıcak asfaltlarına ? @Servet Ö. Bu gun sabah aldim. Ben gelene kadar sagolsun arkadaslar 300km tercube etmisler bir sikinti yok. Kavustuk arkadasa, rodaj doneminde oldugundan 3000 devirlere kadar gezdiriyoruz arkadasi. Fakat alet gergin... 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 9 dakika önce, Servet Ö. yazdı: Bu gun sabah aldim. Ben gelene kadar sagolsun arkadaslar 300km tercube etmisler bir sikinti yok. Kavustuk arkadasa, rodaj doneminde oldugundan 3000 devirlere kadar gezdiriyoruz arkadasi. Fakat alet gergin... hadi gözün aydın,kamçıla beygirleri at kendini kırlara 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 1 dakika önce, Servet Ö. yazdı: Bu gun sabah aldim. Ben gelene kadar sagolsun arkadaslar 300km tercube etmisler bir sikinti yok. Kavustuk arkadasa, rodaj doneminde oldugundan 3000 devirlere kadar gezdiriyoruz arkadasi. Fakat alet gergin... Huyuna gidin biraz, alışana kadar işte idare edin. Hadi bakalım tekrar gözün aydın, bol bol gazlamalar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Dayanamadım burda da yapayım 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Just now, Semih O. said: Dayanamadım burda da yapayım Ahaha Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 20 dakika önce, Servet Ö. yazdı: Bu gun sabah aldim. Ben gelene kadar sagolsun arkadaslar 300km tercube etmisler bir sikinti yok. Kavustuk arkadasa, rodaj doneminde oldugundan 3000 devirlere kadar gezdiriyoruz arkadasi. Fakat alet gergin... Ayak ucunda o kadar beygir varken, pedalı diplememek gerçekten imtihan gerektiriyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 1 saat önce, Servet Ö. yazdı: gezdiriyoruz arkadasi. Hafta sonu Çıralı'da oluruz gelin birlikte. Biter rodaj. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihat A. Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Maşallah tekere taş değmesin servet abi makineyi görelim inşallah artık 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 11 minutes ago, Cem Boneval said: Hafta sonu Çıralı'da oluruz gelin birlikte. Biter rodaj. Cok iyi olurdu fakat hafta sonu dugun var (cok lazimmis gibi) cakildik Ankaraya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap