Misafir Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2017 Turbonun wastegate valfinin preload ayarını ben yapmıştım. Nasıl olsa stock yazılım diye daha sonra kontrol etme gereği duymadım. Bir yandanda low rpm boost peak değerini de içten içe merak ediyordum. Hani çok sıkmışımdır fazla basıyordur düşüncesi de vardı. Artık yavaş yavaş 3500 devirleri geçer olduk. Bende kontrol edeyim dedim. Olması gerektiği gibi 1.2bar peak atıyor şuanda. Bu demek oluyor ki düzgün ayarlamışım. Yazılımdan sonra 1.9-1.8 leri zorlayacağız. Öncesinde ben bir boost leak testi yapayım, sağımızda solumuzda kaçak olmasın. Mevcut selenoid valfini mı kullandın yeni turboda ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2017 o değilde bu rodaj çok sıkıcıymış adam resmen tin tin gidiyo 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2017 12 hours ago, Özer Aksu said: Mevcut selenoid valfini mı kullandın yeni turboda ? Yeniledim. Sorun vardi bendekinde. 10 hours ago, Ozan Kar said: o değilde bu rodaj çok sıkıcıymış adam resmen tin tin gidiyo Bende bir sikinti yok len, sen arizasin. Ahanda buradan sikayet ediyorum seni, sehir icinde is cikisi trafiginde makas ata ata ters yonlere gire gire gidiyodun. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2017 İş çıkışı trafiğinde o kadar hareket yapacak boşluk mu oluyor sizin oralarda? Benim arabaya tv taktırasım filan geliyor dur kalkta Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2017 53 dakika önce, Servet Ö. yazdı: Yeniledim. Sorun vardi bendekinde. Kaç milyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2017 o değilde bu rodaj çok sıkıcıymış adam resmen tin tin gidiyo [emoji3] :) sonrada benim araba 7 yakıyor diye şikayetler :)Makas falan peeee 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2017 1 hour ago, Özer Aksu said: Kaç milyor Indirimsiz hali 700kusur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2017 2 saat önce, Servet Ö. yazdı: Yeniledim. Sorun vardi bendekinde. Bende bir sikinti yok len, sen arizasin. Ahanda buradan sikayet ediyorum seni, sehir icinde is cikisi trafiginde makas ata ata ters yonlere gire gire gidiyodun. 2 saat önce, Mertcan Çelik yazdı: İş çıkışı trafiğinde o kadar hareket yapacak boşluk mu oluyor sizin oralarda? Benim arabaya tv taktırasım filan geliyor dur kalkta Makas yok sollama yaptım, 2 uyuşuk yolu tıkadığından karşı şeritten sollama yaptım, karşıdan gelen selektör el kol filan yaptıda tehlikeli bi durum yoktu. Bir saat önce, Bekir B. yazdı: sonrada benim araba 7 yakıyor diye şikayetler Makas falan peeee gene de çok abi yahu 7.5 7.4 filan oldu bide dün 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2017 gene de çok abi yahu 7.5 7.4 filan oldu bide dün [emoji3] Kriko ağır geliyorsa belki. Ondan fazla yakıyordur. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2017 2 saat önce, Bekir B. yazdı: sonrada benim araba 7 yakıyor diye şikayetler Makas falan peeee Öğrenbicek abi, senin gibi hız sınırlarını geçmeden sürmeyi öğrenecek inşallah Bir saat önce, Ozan Kar yazdı: Makas yok sollama yaptım, 2 uyuşuk yolu tıkadığından karşı şeritten sollama yaptım, karşıdan gelen selektör el kol filan yaptıda tehlikeli bi durum yoktu. gene de çok abi yahu 7.5 7.4 filan oldu bide dün tapagazda 7.7 yaktığı söyleniyor zaten ne atarlı herifmişsin la sen 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2017 (düzenlendi) 4000 devire kadar geldik, bu arada soft bir yazilim var, 1.65bar basildi, 1.9'a cikacak. Su halde dahi cift elle direksiyona yapisma hissi uyandiriyor istemsiz. Haziran 20, 2017 Servet Ö. tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Ulaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2017 @Servet Ö. Abi Pov videolarından isteriz. Canımız çekiyor olmuyor ama. Bir sponsor bulup Racelogic alalım. Youtuber ol takipçi kasalım abi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2017 1 hour ago, Gökhan Ulaş said: @Servet Ö. Abi Pov videolarından isteriz. Canımız çekiyor olmuyor ama. Bir sponsor bulup Racelogic alalım. Youtuber ol takipçi kasalım abi. Racelogic var zaten de istemezük takipçi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2017 Spor yaylar ve enjektörlerimiz geldi. Rodajda 1400km bitti, vct valfi nedeniyle timing problemi yaşadık. Çok ciddi bir durum değil. Vct valflerini sipariş geçmiştik onlarda geldi. Önümüzdeki pazartesi takmayı planlıyorduk fakat benim yıllık tatil giriyor araya. Henüz planlar oturmadı. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2017 hacı bekler gibi bekliyoruz seni hadi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap