Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2017 Alt tarafı pirelli. Sanki petlası yardın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2017 Aman geçmiş olsun, ucuz atlatmışsın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Taşcı Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2017 Geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2017 Bujileri ertesi gun cikardim, ulkemizdeki pompa yakiti icin uygun degil. Misfire almadan araba kullanmak mumkun degil. Gercek 98 oktan yakit bulabilseydim sorun yasamazdim, sanirim. Her depoda kimyager gibi ethanol, tolien vs karistiramam ben, isim olmaz. Short shifter cok iyi oldu, tavsiye ederim. Fotografta okla gostermeye calistigim karter havalandirma borusunin girdigi yerden arabanin hesapsiz hava aldigini farkedip aradaki O-ringli parcayi cikartip yumusak hortumlu, kelepceli bir duzenek yaptim, epey saglam ve kalici oldu. Fotograflamak aklima gelmedi ama atla deve degil kolayca yaparsiniz sizde. Dusuk devirlerde sabit kullanimda Maf-Map korelasyon hatasi alan EB sahibi birileri bu hatayla karsilasir diye cozumunu yazayim istedim. CAI kitin tadilatini yapip montajini yaparsam bu boruyu tekrar tasarlayip montaj yapmam gerekecek. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 @Servet Ö.Sana doğum günü başlığı açmamışlar herhalde.. Doğum günün kutlu olsun, sağlıklı mutlu yeni yaşlar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 Mobilden bağlandığım için tarih göremedim. Cenk abi yazdığına göre doğrudur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 O zaman nice senelere... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 Servet baskan dogum gunun kutlu olsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 nice yıllara 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 Sağlık dolu yaşlara abi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 Nice yıllara... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 Doğum günün kutlu olsun Nice mutlu yıllara broboost herşey sevdiklerinle birlikte gönlünce olsun [emoji512][emoji512][emoji512] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 Forum da bir arabaya en çok at sığdıran adama, nice Mutlu uzun yıllara doğum günün kutlu olsun Servet, 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 bir doğum günü kutlamada benden nice yaşlara Servet 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 nice yaşlara... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap