Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2017 Kadife pantolon candır Hayırlı olsun, bu alet nasıl olacak iyice merak bastı... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2017 Al benden de o kadar. Bitince benim arabaya başlarsın artık. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2017 Şimdi, Mert Yürüyen yazdı: Kadife pantolon candır Hayırlı olsun, bu alet nasıl olacak iyice merak bastı... Tabi yaaa. Toto donmasindan iyidir kadife. Rahattir Birde benim heyecanimi dusun --0 dakika sonra eklendi-- Şimdi, Süleyman Ünal yazdı: Al benden de o kadar. Bitince benim arabaya başlarsın artık. Düp mü takacaz? Yanlız bizdeki tüpler LPG değil NOS Yararsa takalım tabi 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2017 Subap yaylarımız da geldi. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2017 Bilimum conta kiti listeye eklendi. --6 dakika sonra eklendi-- Oil Catch Can listeye eklendi. --10 dakika sonra eklendi-- Camshaftlar ve yaylar listeye ayri ayri eklendi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2017 Bilimum conta kiti listeye eklendi. --6 dakika sonra eklendi-- Oil Catch Can listeye eklendi. --10 dakika sonra eklendi-- Camshaftlar ve yaylar listeye ayri ayri eklendi. Kamera ne oldu kamera? Bak eğer hala takmadıysan inş denk getiririm. Nasıl yer değiştiğini anlamazsın bile 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2017 2/24/2017 - 19:56 tarihinde, Yahya Akman yazdı: Kamera ne oldu kamera? Bak eğer hala takmadıysan inş denk getiririm. Nasıl yer değiştiğini anlamazsın bile Taktık 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2017 Arabamin @Osman Türkol abisi kaput amortisorlerini de gondermis. Bir ara onlari da takayim. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2017 6 saat önce, Servet Ö. yazdı: Arabamin @Osman Türkol abisi kaput amortisorlerini de gondermis. Bir ara onlari da takayim. civataları boya derim, benimkiler paslanmış. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2017 Şimdi, Ozan Kar yazdı: civataları boya derim, benimkiler paslanmış. İyi fikir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2017 2/28/2017 - 00:44 tarihinde, Ozan Kar yazdı: civataları boya derim, benimkiler paslanmış. Montajlandi ve boyandi. Yanliz amortisorleri sizinkine gore ters takmisim, fircaladi Osman abi beni. Bir ara duzeltecegim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2017 fırça değil canım öneri diyelim.Güzel olmuş güzel 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2017 Şimdi, Osman Türkol yazdı: fırça değil canım öneri diyelim.Güzel olmuş güzel Ben buyuk sozu dinlerim, hiiic sikinti yok 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2017 Eyvallah Senin için yapabileceğim başka bir şey olursa bana yaz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2017 (düzenlendi) Conta Kiti, Sanziman Son Disli, Difransiyel, Cross Pipe, Camshaft Kiti Siparislerinide gectik. Sona dogru yaklasiyoruz. Saniyorum ki bu ay sonuna motoru toplar, bir sikinti olmazsa rodaja. Su dakikadan sonra motoru yapmak gerekli parcalar sunlar: Saplamalar (Oem) Main Caps (Oem) Devri Daim (Oem) Triger Seti (Oem) Rodaj Sonrasi icin: (tahmini 3bin km rodaj) Hybrid Turbo Oil Catcher Short shifter Mart 4, 2017 Servet Ö. tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap