Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2017 Yola devam 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2017 Simdi bu iş bitince 0-100 ne kadar olur? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2017 Şimdi, Süleyman Ünal yazdı: Simdi bu iş bitince 0-100 ne kadar olur? 6.9 ve altı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2017 19 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: 6.9 ve altı... ST'yi yakalar diyosun.İyi o zaman Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2017 2 saat önce, Süleyman Ünal yazdı: Simdi bu iş bitince 0-100 ne kadar olur? 2 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: 6.9 ve altı... 0-100 pek zorlamam açıkcası, bir kere denerim sadece. Şanzımanı ve aksları gereksiz yorma olur. 21sn şuan stage 1 yazılımla 100-200, bu süreyi 10sn altına indiricez. 50-150 13sn idi, 6sn nin altına indiricez. Kısmet be ya. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2017 16 dakika önce, Servet Ö. yazdı: 0-100 pek zorlamam açıkcası, bir kere denerim sadece. Şanzımanı ve aksları gereksiz yorma olur. 21sn şuan stage 1 yazılımla 100-200, bu süreyi 10sn altına indiricez. 50-150 13sn idi, 6sn nin altına indiricez. Kısmet be ya. Çok iyiymiş. İstanbul-İzmir arasını yeni köprüyle 3,5 saate indiremediler ama sen EB-red le Ankara-İzmir arasını indirecen demek ki 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2017 Difransiyel Montaj Kitini unutmuşum, siparişini geçtim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2017 Şimdi, Servet Ö. yazdı: Difransiyel Montaj Kitini unutmuşum, siparişini geçtim. Bu saatte mi ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2017 5 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Bu saatte mi ? Evet ? Gündüz iş güç ev ahalisi derken vakit yok. Gece açıp okuyup anca öğrenebiliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2017 Evet ? Gündüz iş güç ev ahalisi derken vakit yok. Gece açıp okuyup anca öğrenebiliyorum. Bide arada ben kafanı kurcalayınca unuttun tabi [emoji41] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2017 3 saat önce, Yahya Akman yazdı: Bide arada ben kafanı kurcalayınca unuttun tabi De get 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2017 Mountune Turkiyede olsaydi demeye gerek yok, getirirsen oluyor. Sanziman montaj kiti de geldi. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2017 Hay maşallah adım adım (parça parça) büyük hayal gerçekleşiyor, 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2017 Ne zaman sökmeye başlıyoruz nasipse Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2017 Şimdi, Yahya Akman yazdı: Ne zaman sökmeye başlıyoruz nasipse Kalan parçaların gelişine bağlı olmak üzere plan bir ay sonrası gibi. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap