Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2017 Kalan parçaların gelişine bağlı olmak üzere plan bir ay sonrası gibi. Çırak lazım olursa haber et. Gelirim yardıma. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2017 Ciciler geldi. Difransiyel dislisi Egzantirikler Bilimum Conta kiti Intercooler borulari (eksik parca var) Ve evet fotograftaki pantolon her teslimat gunu sans icin giyiliyor 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2017 Lucky kadife 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2017 Eldeki malzemeler şimdilik böyle, toplamak için yurtdışından beklediğimiz sadece ana cap cıvataları ve termostat. Diferansiyel yolda bekliyoruz. Servisten alınacaklar: Eğzantirik cap cıvataları. Vct cıvataları Krank civatası ve keçeleri Devirdaim pompası Yağ pompası Triger seti Baskı bilyası 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2017 Eldeki malzemeler şimdilik böyle, toplamak için yurtdışından beklediğimiz sadece ana cap cıvataları ve termostat. Diferansiyel yolda bekliyoruz. Servisten alınacaklar: Eğzantirik cap cıvataları. Vct cıvataları Krank civatası ve keçeleri Devirdaim pompası Yağ pompası Triger seti Baskı bilyası Pazar tezgahı mı o [emoji3]Merakla bekliyoruz [emoji3] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2017 Pazar tezgahı mı o [emoji3]Merakla bekliyoruz [emoji3] +1 ben teste hazırım Makinada teste hazır olunca başlayalım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2017 @Servet Ö. Sende tv. deki reklamlar gibisin. Bi yaptığın işin sonu gelmiyor. Reklamları bitir de filmi izleyelim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2017 3 saat önce, Zafer Yusoğlu yazdı: @Servet Ö. Sende tv. deki reklamlar gibisin. Bi yaptığın işin sonu gelmiyor. Reklamları bitir de filmi izleyelim. Abey kolaysa birde sen film çekte biz izleyelim. Oradan bakınca herşey çok basit, ucuz ve kolay bulunabilir yapılabilir geliyorsa aldanmayın. ? 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2017 1 dakika önce, Servet Ö. yazdı: Abey kolaysa birde sen film çekte biz izleyelim. Oradan bakınca herşey çok basit, ucuz ve kolay bulunabilir yapılabilir geliyorsa aldanmayın. ? Arkadaş ben de darlanmaya başladım. Biz test haritasını bile oluşturduk, sen gelmez oldun öf öf... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2017 Eldeki malzemeler şimdilik böyle, toplamak için yurtdışından beklediğimiz sadece ana cap cıvataları ve termostat. Diferansiyel yolda bekliyoruz. Servisten alınacaklar: Eğzantirik cap cıvataları. Vct cıvataları Krank civatası ve keçeleri Devirdaim pompası Yağ pompası Triger seti Baskı bilyası Senin masayı şirkete gelsek patrona kaç para verirsek götürürüz acaba Çekmecelerde neredeyse sandık motor yatıyor [emoji41] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2017 31 dakika önce, Servet Ö. yazdı: Abey kolaysa birde sen film çekte biz izleyelim. Oradan bakınca herşey çok basit, ucuz ve kolay bulunabilir yapılabilir geliyorsa aldanmayın. ? Valla forumda kaç kişiyiz. Sadece yapacağın işin sonucunu merak ettiğimden kendi adıma ufak bir yardım edebilirim. Hatta forumda bir başlık açıp bir yardım kampanyası başlatırsanız yardımcı olabilirim. Film izlemeyi çok severim. Focusclubtr.com senin filmin yapımcılığını niye üstlenmiyorki. Çekilen filme göre arabasına senin yaptıklarını yapmak isteyenler olacaktır. Bu yaptığın işlerle forumun tanınırlığı daha da artacağını düşünüyorum. --3 dakika sonra eklendi-- 40 dakika önce, Servet Ö. yazdı: Abey kolaysa birde sen film çekte biz izleyelim. Oradan bakınca herşey çok basit, ucuz ve kolay bulunabilir yapılabilir geliyorsa aldanmayın. ? Ben ki arabayı bile bakımdan bakıma temizleten adamım. Senin yaptıklarını ve yapacaklarını rüyamda bile görsem darlanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2017 2 saat önce, Zafer Yusoğlu yazdı: Valla forumda kaç kişiyiz. Sadece yapacağın işin sonucunu merak ettiğimden kendi adıma ufak bir yardım edebilirim. Hatta forumda bir başlık açıp bir yardım kampanyası başlatırsanız yardımcı olabilirim. Film izlemeyi çok severim. Focusclubtr.com senin filmin yapımcılığını niye üstlenmiyorki. Çekilen filme göre arabasına senin yaptıklarını yapmak isteyenler olacaktır. Bu yaptığın işlerle forumun tanınırlığı daha da artacağını düşünüyorum. --3 dakika sonra eklendi-- Ben ki arabayı bile bakımdan bakıma temizleten adamım. Senin yaptıklarını ve yapacaklarını rüyamda bile görsem darlanırım. Yahu siz dışarıdan bakarak merak ediyorsunuz, bendeki heyecanı hesap et Focusclubtr den beklentim güler yüzlü hoş sohbetli insanlar, eksik olmasın hep de umduğumu buldum. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2017 Pist rekorunu kaydeceğiz daha ne olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2017 3 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Pist rekorunu kaydeceğiz daha ne olsun ŞŞ bana böyle şeyler söylemeyin, daha durun ne olacağımız belli değil, belki motoru kucağımıza alıp yandım allah diyerek sandık motor alıcaz. Ne demişler at koşar baht kazanır. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2017 Ben anlamıyorum bu işten.. şuncacık 3-5 parça airbus mı yapacak şimdi ecoboost u 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap