Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2017 10 saat önce, Onur Sezgin yazdı: Ben anlamıyorum bu işten.. şuncacık 3-5 parça airbus mı yapacak şimdi ecoboost u Parçasız aldığınh beygirleri niye sorgulamıyon? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2017 4/2/2017 - 01:49 tarihinde, Onur Sezgin yazdı: Ben anlamıyorum bu işten.. şuncacık 3-5 parça airbus mı yapacak şimdi ecoboost u Suncacik mi? Airbus mi? Hahaha. Motor blogu ve krank haricinde tum parcalar var orda be ya --3 dakika sonra eklendi-- 5 dakika önce, Olcay Sert yazdı: yanlış tahmin bu arada ben bunu 1.6 180bg sanıyordum hiç dikkat etmemişim 2.0 imiş Bu arabanin yerde yururken stok haliyle nu hizi cevirebilme ihtimali bence sifira yakin. Devirin 7800lere gelmesi de pek mumkun degil --4 dakika sonra eklendi-- 18 saat önce, Serkan Karakoca yazdı: Bu Volvo s60 R 800 beygir Senin dedigin arabayi biliyorum. Pek azman o alet. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2017 (düzenlendi) 3 saat önce, Olcay Sert yazdı: EU normaları min %10 fazla göster der. Yok öyle demiyor. Madde 77/433/EWG hız göstergesinin gerçek değerden düşük göstermesine izin vermiyor. Bu bir. İkincisi artı yönde aşma sınırlarını da 01.01.1991 öncesi üretimler için göstergenin üst 2/3 bölümünde +%7, 01.01.1991'den sonra üretilenler için de +%10 artı 4 km/h olarak belirliyor. Bunlar sapmanın tolere edileceği üst sınırlar. Bu arada benim arabamda güçlü sinyal varlığında GPS 120 km/h gösterirken hız göstergesi 128 km/h, hız göstergesi 240 gösterirken de GPS 222 gösteriyor. Nisan 3, 2017 Cem Boneval tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2017 Bir saat önce, Cem Boneval yazdı: Yok öyle demiyor. Madde 77/433/EWG hız göstergesinin gerçek değerden düşük göstermesine izin vermiyor. Bu bir. İkincisi artı yönde aşma sınırlarını da 01.01.1991 öncesi üretimler için göstergenin üst 2/3 bölümünde +%7, 01.01.1991'den sonra üretilenler için de +%10 artı 4 km/h olarak belirliyor. Bunlar sapmanın tolere edileceği üst sınırlar. Bu arada benim arabamda güçlü sinyal varlığında GPS 128 km/h gösterirken hız göstergesi 120 km/h, hız göstergesi 240 gösterirken de GPS 222 gösteriyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2017 1 saat önce, Cem Boneval yazdı: GPS 128 km/h gösterirken hız göstergesi 120 km/h Burda bir terslik var sanki abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2017 128 gerçek hız iken gösterge 20 olması için normalinden bayağı büyük bi tekerlek takılması gerekir. gibime geliyor. ama şu şkeilde dersek 120 iken 128 ise 120*1.1+4=136 max kabul edillebilir sınır içersinde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2017 (düzenlendi) 51 dakika önce, Semih O. yazdı: Burda bir terslik var sanki abi Kafa ters çalışmış, düzelttim. Teşekkürler... Bu arada lastik ebadı 225/45-17 Nisan 3, 2017 Cem Boneval tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2017 Yalnız 2 dk da çeyrek depo benzini de yemesi gözümden kaçmadı.Ya @Servet Ö. bu senin arabadan çıkacak olan parçaları benim arabaya taksak faydası olur mu, biraz daha hızlanır mı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2017 11 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: Yalnız 2 dk da çeyrek depo benzini de yemesi gözümden kaçmadı.Ya @Servet Ö. bu senin arabadan çıkacak olan parçaları benim arabaya taksak faydası olur mu, biraz daha hızlanır mı Aynaya sus olarak takabilirsin, faydasindan cok zarari olur cami kirarsin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2017 Beyler geyik uzadi konu mundar oldu. Basliga bir temizlik mi yapsak nedir 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2017 Sonunda! Karank ana yataklari, Kilitli Difransiyel ve eksik kalan intercooler borulari sonunda yola cikti! Disaridan beklenen parca bir tesk krank kasnak civatalari. Amerikadan bir tanidiktan rica ettik, siparis etti. Gelince bize kargolayacak. Buradan Ford Europe yetkililerine sesleniyorum. Tum dunyaya sattiginiz motorun parcasini Avrupadan neden alamiyoruz? Deli misiniz siz? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2017 Sonunda! Karank ana yataklari, Kilitli Difransiyel ve eksik kalan intercooler borulari sonunda yola cikti! Disaridan beklenen parca bir tesk krank kasnak civatalari. Amerikadan bir tanidiktan rica ettik, siparis etti. Gelince bize kargolayacak. Buradan Ford Europe yetkililerine sesleniyorum. Tum dunyaya sattiginiz motorun parcasini Avrupadan neden alamiyoruz? Deli misiniz siz? Olmayan birşeyi sipariş veremiyoruz bu pazarda böyle bir ürün yok diyor sevgili otosanın sistemi Ondan sonra kulaklarını çınlatıyoruz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2017 Ve ingilizler patlatti bombayi, adamlar benim icin turbo yapmis gonderiyorlar. Onun da siparisini gectik. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2017 Ve ingilizler patlatti bombayi, adamlar benim icin turbo yapmis gonderiyorlar. Onun da siparisini gectik. Hadi bakalım ya herro ya merroya döndü senin iş artıkın bro Allah emeklerini boşa çıkartmasın inşallah Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2017 (düzenlendi) Hepsi yola cikti, ama halen civata seti Amerikada ve tek eksik o kaldi. 10$ lik malzemeyi bekliyoruz bildigin... Nisan 13, 2017 Servet Ö. tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap