Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2017 Hepsi yola cikti, ama halen civata seti Amerikada ve tek eksik o kaldi. 10$ lik malzemeyi bekliyoruz bildigin... Hayırlısı acele Yok geç olsun güç olmasın !!! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2017 Su 10 tane civatayi getirmeyen Ford Europe utansin, USA dan geliyor cikti yola. Bir tanidiktan rica ettik, kirmadi bizi aldi gonderiyor. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2017 Difransiyel + Ana yataklar + eksik intercooler borulari gumruge girmisti, onlari cikardim. Turbo gumruge girdi, onu da tirmaliyoruz. --6 minutes later eklendi-- Crank civatalarinin tracking kodu yok. Son parca ve track edemiyoruz, kabuslara gel 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihat A. Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2017 Artık arabayı görsek abi meraktan çatlayacağız:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2017 3 minutes ago, Cihat A. said: Artık arabayı görsek abi meraktan çatlayacağız:) Daha parcalar gelecek, montaji yapilacak, rodaji yapilacak, ayari yapilacak, sonra ben gorecem, sonra siz. Merak ne kelime, her dakika heyecan. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2017 1 saat önce, Servet Ö. yazdı: Daha parcalar gelecek, montaji yapilacak, rodaji yapilacak, ayari yapilacak, sonra ben gorecem, sonra siz. Merak ne kelime, her dakika heyecan. senin bu araca yapacaklarını her okuduğumda bi o kadar heves duyuyorum. ellerini kirletebilmek ne güzel şey. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2017 Kilitli difransiyel, Ana yataklar, Eksik intercooler borulari da geldi. Turboyu da gumrukten cikarttik, sanirim pazartesi sali gelmis olur elime. 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2017 O değil de bardak iyiymiş. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2017 28 minutes ago, Serdar Eryürekli said: O değil de bardak iyiymiş. Tabi la, ne sandin. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2017 O değil de bardak iyiymiş. Benimde direk bardak dikkatimi çekti [emoji3] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2017 3 dakika önce, Yahya Akman yazdı: Benimde direk bardak dikkatimi çekti Ney çay içilir değil mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2017 Ney çay içilir değil mi? [emoji3] Servet kovacak bak bizi konunun içine ettiniz diye. [emoji477] [emoji23] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrehan M. DURMUŞ Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2017 Kimse söylememiş ama bardak çok iyi. Merakla tamamlanmasını bekliyorum, satın alacağım araba sonuçta. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2017 23 dakika önce, Emrehan M. DURMUŞ yazdı: Kimse söylememiş ama bardak çok iyi. İlgili 3 mesaj var ama Ben bu konuyu takipteyim. İnceden derinden sinsice izliyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2017 Bardak da İngiltere'den mi geldi? İlk ileti güncellendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap