Tugay Kuruöz Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2017 Bunlar hep subliminal mesaj :))) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2017 Jack Daniels'tan sponsorluk istiyor bence Servet abi! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2017 Yine aldi yurudu konu. Arkadaslar bu bardagi bir de dolu gorun siz 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2017 Bir lagavulin tadım bardağı değil tabii.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2017 20 minutes ago, H. Cenk said: Bir lagavulin tadım bardağı değil tabii.. Bir gun Bugatti yaparsam masada emin ol bundan olur abi. Fordcusun sen Fordcu kal ver dedim bardaklari... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2017 Herkes bardağa odaklanmış o modifiyelenmiş motor neyle yürüyecek tabiki alkol de Laz'ım bardak depoyu doldururken ölçek için 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2017 Turbo ve dirseği + wastegate geldi 10 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2017 Bir de gopro al da montaj aşamasını aktif çekiver bari --1 dakika sonra eklendi-- Bir de before-after 0-100 50-150 100-200 gerenk 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2017 Yaw konuyu okuyunca başım döndü araç kullanmam şimdi çevirme falan :) Olay viski ye dönmüş :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2017 Belgesel çekse yeridir. Neographic belgesel kanallarından biri alır bakarsın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2017 Şimdi servisten eksiklerin siparişini verdik. Devirdaim, Depo içi pompa, baskı balata, triger seti, termostat, devirdaim valfi, saplamalar, bilimum civata ve bir okadar conta vs vs vs. Bu da acıttı... --8 minutes later eklendi-- 2 hours ago, Mertcan Çelik said: Bir de gopro al da montaj aşamasını aktif çekiver bari --1 dakika sonra eklendi-- Bir de before-after 0-100 50-150 100-200 gerenk Hazır. Tüm yapım aşamaları 10sn aralıkla fotoğraflanacak. Stok halinin verisi var zaten etrafta bolca. Şuan da stok olmadığından şu halini çekmeye gerek yok. Sonrasını çekeriz. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2017 Yahu belirtmeyi unutmusuz, arabamin @Serdar yaman abisi spor paket spoiler yollamis, hazir boyali falan. Fakat kendinibilmez kargocular kiyilarini biraz cizmisler. Bende dellenip kitmetini bilelim diye kil+pasta+cila+rutus yaptim taktim cillop oldu. Abisine kendi adima ve arabam adina tesekkur ederim. 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2017 Hayırlı ossun abicim 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2017 Yahu belirtmeyi unutmusuz, arabamin [mention=1562]Serdar yaman[/mention] abisi spor paket spoiler yollamis, hazir boyali falan. Fakat kendinibilmez kargocular kiyilarini biraz cizmisler. Bende dellenip kitmetini bilelim diye kil+pasta+cila+rutus yaptim taktim cillop oldu. Abisine kendi adima ve arabam adina tesekkur ederim. [emoji4] Ne demek hayırlı uğurlu olsun [emoji8] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2017 En sona kalan Amerikadan tanidik vasitasiyla aldigimiz civatalarda Ankaraya geldi, yarin falan teslim edilecek sanirim. PTT nin keyfi ne zaman yeterse Biz bu gazla bu hafta baslariz hayvancagiza. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap