Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Cok iyi olurdu fakat hafta sonu dugun var (cok lazimmis gibi) cakildik Ankaraya Sen gidemesende arabayı gönder bence [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 maşallah mekanik tamam sıra geldi rodaja rodaj bitsin ver coşkuyu [emoji4] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2017 Bir depoyla sehir icinde 765km gidiyoruz suan. Pek aliskin oldugum bir sey degil acikcasi. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2017 Bir depoyla sehir icinde 765km gidiyoruz suan. Pek aliskin oldugum bir sey degil acikcasi. Obaaaa dizel 1,6 mı oldu yaw :)::) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2017 Just now, Bekir B. said: Obaaaa dizel 1,6 mı oldu yaw ::) Bizde severek takip ediyoruz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2017 Aha YB sapıtmış. Ya da hırslardan arınmış kullanmanın nimetleri. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2017 Just now, Cem Boneval said: Aha YB sapıtmış. Ya da hırslardan arınmış kullanmanın nimetleri. Pratikteki sonuc Hirslardan arinmis degilde dizginlenmis diyelim Hani dusuk devir gaza oturur araba koltugu hissederken devir redline'a gelir, bende o 1500 de basliyor 3000 devire kadar geliyor. Sonrasinda hoyt diyip cekiyorum ayagimi. O kadar, en fazla bu. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2017 İşin komiği ben de şehir içinde öyle kullanıyorum ama 8L/100'lerde geziyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2017 15 saat önce, Cem Boneval yazdı: Hafta sonu Çıralı'da oluruz gelin birlikte. Biter rodaj. Abi içimde kaldı oradayken yapamadım.Çıralıya çıkarsanız benim için sucuk ekmek yapar mısın? orada bir de yanında ayran ne güzel gider Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2017 28 minutes ago, Cem Boneval said: İşin komiği ben de şehir içinde öyle kullanıyorum ama 8L/100'lerde geziyorum. 6 litrelerde takiliyor simdilik. Daha fazla ara hizlanma gerektirecek sekilde olabilir guzergahin. Yakit ve Ateslemeyi epey elden gecirdik biz birde. Ha tabi en onemli faktor benim gozumde BP Ultimate yakit. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2017 Bir de ekobüs çok yakıyor diyorlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2017 Bir saat önce, Osman Türkol yazdı: Çıralıya çıkarsanız benim için sucuk ekmek yapar mısın? Yapmam. Tecrübeli olanlar yapmaz, çünkü yanan metan gazının kokusu sucuğa siner ve pek sevimsiz olur. Etrafı sucuk sucuk kokutup yanar taşın büyüsünü bozmak da ayrı bir sevimsizlik. Ama istersen gitar çalıp şarkı söyleriz. 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2017 Bu konu da bol sucuklu oldu. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2017 2 saat önce, Servet Ö. yazdı: Bir depoyla sehir icinde 765km gidiyoruz suan. Pek aliskin oldugum bir sey degil acikcasi. süper valla ... --2 dakika sonra eklendi-- 2 saat önce, Servet Ö. yazdı: Pratikteki sonuc Hirslardan arinmis degilde dizginlenmis diyelim Hani dusuk devir gaza oturur araba koltugu hissederken devir redline'a gelir, bende o 1500 de basliyor 3000 devire kadar geliyor. Sonrasinda hoyt diyip cekiyorum ayagimi. O kadar, en fazla bu. bir müddet daha devam ondan sonra dibine dibine sprinbooster açık yapıştırcan az kaldı 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2017 20 dakika önce, Servet Ö. yazdı: Bu konu da bol sucuklu oldu. Pardon 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap