Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2017 29 dakika önce, Cem Boneval yazdı: Yapmam. Tecrübeli olanlar yapmaz, çünkü yanan metan gazının kokusu sucuğa siner ve pek sevimsiz olur. Etrafı sucuk sucuk kokutup yanar taşın büyüsünü bozmak da ayrı bir sevimsizlik. Ama istersen gitar çalıp şarkı söyleriz. Olur abi sen büyüğümüzsün seni dinleriz.senin tecrübe yanında bizim ki nedir lafı bile olmaz.Ben metan gazını o anda hesaba katmadım.Oraya çıktığımda görünce ondan aklıma geldiydi. --1 dakika sonra eklendi-- 30 dakika önce, Servet Ö. yazdı: Bu konu da bol sucuklu oldu. Sen bir bana gel de sana başka bir ikram ederiz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2017 21 minutes ago, Serkan Karakoca said: bir müddet daha devam ondan sonra dibine dibine sprinbooster açık yapıştırcan az kaldı Takili bile degil. Takar miyim henuz soru isareti. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2017 dereyi bir gör bakalım paçaları ona göre sıvarsın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2017 Just now, Serkan Karakoca said: dereyi bir gör bakalım paçaları ona göre sıvarsın Dere mi kaldi, okyanusa aciliyoruz be ya... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2017 Insanoglu... bir zaman sonra buda yetmez @Servet Ö. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2017 7 dakika önce, Mert Yürüyen yazdı: Insanoglu... bir zaman sonra buda yetmez @Servet Ö. Bir doyum noktası var, yol koşullarında hakim olmakta zorlandığın beygir sayısına ulaşınca "aman" diyorsun. Bu da bizim sınıfta 250-300 PS arası. Yani bana ST, Servet'e RS. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2017 (düzenlendi) 17 minutes ago, Cem Boneval said: Bir doyum noktası var, yol koşullarında hakim olmakta zorlandığın beygir sayısına ulaşınca "aman" diyorsun. Bu da bizim sınıfta 250-300 PS arası. Yani bana ST, Servet'e RS. Bir ara bir kaynaktan onden cekis ve arkadan itis ve beygir limitleri ve matematiksel aciklamalari konusunda birsey okumustum. Bulamiyorum, normalde hep bookmarka atarim. Anladigimin ozeti suydu: onden cekis arabalarda tekerde pure 260-270bg sonrasi surus dinamiklerini negatif etkiledigi. Tabi bu daha cok viraj performansi ile ilgili bir durum. Arkadan itiste bu cok cok daha ustlerde. Ha mesela 2.3 Mustangi, Otoban, Sehir ici, toprak yol dahil epey kullandim. Direksiyon spor, arabanin modu sport+, sanziman sport'da iken dahi arabanin 300 kusur beygir oldugunu anlamak pek o denli mumkun degildi benim icin, keyifli mi? Eh... Onden cekisli arabada daha fazla hissediliyor bg/tq. Ha bu yetmese turbo buyutup ekstra port injection falan yapmam lazim, bu da alt devirleri kaldirip atmak demek bu hacimde. Tatsiz olacagindan girecegimi sanmiyorum. Sayet tatli su baligi olmasindansa ufak pirana olmasini tercih ediyorum. Ha yok turboyu buyutmeden oktan yukselteyim desem, tutunamayacagina eminim, su an bile kilitli difransiyel ile muallak. Tutunmasi icin dort cekere donmem lazim bu da pek feasible degil. Velhasili, yururse, sikintisiz olursa bu arabanin son noktasi bu olur benim icin. Bu biraz ustun koru vermis ama bir fikir verir: https://www.wired.com/2014/01/the-physics-of-a-front-wheel-drive-muscle-car/ Haziran 14, 2017 Servet Ö. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2017 Yazilim gelmeyecek mi suanki stock uzerine? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2017 2 minutes ago, Mert Yürüyen said: Yazilim gelmeyecek mi suanki stock uzerine? Gelecek tabiki 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2017 1 dakika önce, Servet Ö. yazdı: Gelecek tabiki Redline.... vututututututu... ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2017 Makaslardan bir makas alıp alçartırsın. Şahin'lere taktıkları şu bağıran egzozlardan da bi dene daktunmu dadundan yinmez. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2017 1 minute ago, Zafer Yusoğlu said: Makaslardan bir makas alıp alçartırsın. Şahin'lere taktıkları şu bağıran egzozlardan da bi dene daktunmu dadundan yinmez. Daha neler... Ayrica makas nedir yahu as900 mu bu araba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2017 Ne biliyim. Ben sadece sürücüyüm. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2017 Yani rodaj bitene kadar kötü 1.6 dizellerden vahim durumdasın Araba tam "sleeper" olacak da rodaj bitene kadar Allah sabır versin ne diyelim Sleeper demişken sana bu şarkıyı hediye ediyorum: 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2017 Bir saat önce, Mertcan Çelik yazdı: Sleeper demişken sana bu şarkıyı hediye ediyorum: Rica ederim. Sleeper demişken 90ların BritPop grubu Sleeper dan başka ne gelir akla. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap