Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2017 VCT ler ve valfleri, enjektorler, arti yaylar takildi. On tampon tas izinden arka tampon vernik atmasindan muzdarip oldugu icin, anahtarsiz giris icin aldigimiz kapi kolu ile beraber boyaya girdi. Pazartesi Sali gibi cikmasini bekliyoruz. Cikinca yagi ve yag filtresi degistirilip once yol sonra dyno testlerine sokacagiz hayvancagizi. Sona geldik sanirim Pis islerimizi bitirince Istanbula gidilip Mert'den jantlar alinacak (nihayet gidicem), daha sonra ic detayli temizlik + dis detayli korumaya gidecek. 12 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Göksel Yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2017 İstanbul işini bir pist gününe getirde, birde pist testi olsun hayvancağızın 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2017 Gözün aydın diyelim... Bir ara deneyip ayrıntılı bir inceleme yazısı yazmak lazım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2017 17 saat önce, Servet Ö. yazdı: Pis islerimizi bitirince Istanbula gidilip Mert'den jantlar alinacak (nihayet gidicem), daha sonra ic detayli temizlik + dis detayli korumaya gidecek. Mert kesin evine yakın diye Tatar Salime döner yemeye götürür seni , ben ise senin katılamadığın Lider pideyi tercih ederim ya neyse.. Öyle bir şey olursa bizi de arayın saat benim için müsaitse ben de katılayım mini bir buluşma yapmış olalım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2017 10 hours ago, Göksel Yaman said: İstanbul işini bir pist gününe getirde, birde pist testi olsun hayvancağızın Aynen. Piste cikmazdan once oil cooler vs gerekiyor. Onlari da hallederiz bir ara. 3 hours ago, Cem Boneval said: Gözün aydın diyelim... Bir ara deneyip ayrıntılı bir inceleme yazısı yazmak lazım. Hic fena olmaz. 8 minutes ago, H. Cenk said: Mert kesin evine yakın diye Tatar Salime döner yemeye götürür seni , ben ise senin katılamadığın Lider pideyi tercih ederim ya neyse.. Öyle bir şey olursa bizi de arayın saat benim için müsaitse ben de katılayım mini bir buluşma yapmış olalım Tabi neden olmasin. --6 minutes later eklendi-- Not: Ilk mesaj guncellendi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2017 Bana gelse ben İskender yemeğe götürecem de gelmiyor @Servet Ö. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2017 47 minutes ago, Osman Türkol said: Bana gelse ben İskender yemeğe götürecem de gelmiyor @Servet Ö. Aslına bakarsan Cunda donusu ugramayı planlıyordum fakat planlar uymadı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2017 1 saat önce, Servet Ö. yazdı: Aslına bakarsan Cunda donusu ugramayı planlıyordum fakat planlar uymadı. Sağlık olsun benim Bursa da olduğumu bilde ne zaman geçersen beklerim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2017 9 saat önce, H. Cenk yazdı: Mert kesin evine yakın diye Tatar Salime döner yemeye götürür seni , ben ise senin katılamadığın Lider pideyi tercih ederim ya neyse.. Öyle bir şey olursa bizi de arayın saat benim için müsaitse ben de katılayım mini bir buluşma yapmış olalım Cenk abi senin benimle alipveremedigin nedir yakin oldugu icin degil, lezzetli oldugu icin giderim, kaldi ki lider pide tatardan daha yakin @Servet Ö. bi gelebilse kahvaltiyi liderde ogle yemegini tatarda yediririm ona ben, nolcek sizi de bekleriz... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2017 20 dakika önce, Mert Yürüyen yazdı: lezzetli oldugu icin giderim ben şahidim, lezizdi.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2017 Ne yaptın @Servet Ö açtınmı basıncı yavaş yavaş kıvama geldimi beygirleri koşturuyormusun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2017 1 hour ago, Serkan Karakoca said: Ne yaptın @Servet Ö açtınmı basıncı yavaş yavaş kıvama geldimi beygirleri koşturuyormusun On 7/12/2017 at 5:22 PM, Servet Ö. said: On tampon tas izinden arka tampon vernik atmasindan muzdarip oldugu icin, anahtarsiz giris icin aldigimiz kapi kolu ile beraber boyaya girdi. Pazartesi Sali gibi cikmasini bekliyoruz. Dedim ya Serkan 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2017 Yol testi tamam, mekanik bir sıkıntı görünmüyor. Sadece boruların birinde basınç kaçağımız var. Sesini bile duyuyorum tısır tısır. Onu tespit etmemiz gerekiyor. 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Okan Karakocalı Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2017 Gizli bir hayranın olarak an ve an takipteyim abi :)) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2017 10 saat önce, Servet Ö. yazdı: Sesini bile duyuyorum tısır tısır. tıkırtı uzmanı olarak sen bulursun beya bi tur daha atıver 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap