Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2017 Harika olmuş. Allah kaza bela vermesin. Insanın ayağının altında böyle bir güç oldukça gaz pedalına sürekli basası geliyor.Hele hele o turbonun sesi yokmu. Beni benden aldı o [emoji41]Benim aracım zaten gitmiyodu artık hiç gitmiyor. Teşekkürler Servet bey [emoji23][emoji23][emoji23] 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2017 Oldurabildiğimizce sessiz high-flow egsoz sistemi. 10 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2017 Pop&Bangs'leri bekliyorum ben asil, o sesler pasta ustu cilegi olacak ??? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2017 Elektrikli egzoz lazım ona, girişmez bence Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2017 Bir viraja girmek lazım :) keyifine bakmak için,[emoji41] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2017 Rside kullandım üstüne redi kullandım performans mükemmeldi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2017 9 hours ago, Yakup Çağatay said: Elektrikli egzoz lazım ona, girişmez bence Yok yahu, ilgisi yok. Timing maplerle oynanarak yapılıyor. Donanıma gerek yok yani. Sen yanlış birşey anlamış olmayasın? --18 minutes later eklendi-- Buna benzer fakat bu denli cırtlak değil tabiki RS in normal haricindeki modlarda çıkardığı sesler diyebiliriz. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan EKİN Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2017 Hadi artık ST RS Typ-r rs3 hepsinin içinden geç [emoji3] merakla bekliyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rıza Altıntaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2017 Egzoz çok tatlı ya. Ateş de ediyi mi? [emoji5] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2017 Just now, Rıza Altıntaş said: Egzoz çok tatlı ya. Ateş de ediyi mi? Tabi tabi Arkasına ruhsatlı silah yazdık zaten. 2 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2017 Arabaya başlamadan öncelere dayanan bir afr problemim vardı (Air Fuel Ratio). Performans işleri için ilk önem arz eden şey AFR olduğu için ekstra sensör ile egsozdan afr ölçümü yapıyorum epeydir. Şayet çok fakir veya çok zengin karışımda motor kırabilme şansımız var. Herneyse, araba yapıldı istediğimiz değerlere yaklaştık falan derken bu sorun kafamda hep soru işaretiydi. Epeyce hesaplı olarak 4 tane sıfır oem bobin aldım. Otoparkta kendim montajını yaptım ve afr yi izlemeye başladım. Eski halinde 13.20 ile 15.30 arasında gidip geliyordu, şimdi 14.80 lerde çakılmış vaziyette kalabiliyor. Yol testi yapamadım mesai bitmediğinden. En başta alıp değiştirmem lazımdı, üşgengeçlikten üstüne düşmediğim için pişmanım 5 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2017 Şunu da şuraya bırakayım 5 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2017 2 saat önce, Servet Ö. yazdı: Şunu da şuraya bırakayım Lansman jantları yakışmış 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2017 08.05.2017 - 21:34 tarihinde, Servet Ö. yazdı: Kaldırmaz bu gücü dediler, önlemini aldık Dişine güvenenler için ezme tarifi. İyi seyirler... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2017 29 minutes ago, Zafer Akbs said: Yaz telefonunu 1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap