Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2017 Senin arabayı bil fiil ben yapacamBir vakit olsun turboyu buldum alıcam turbo montajından sonra down pipe ondan sonra top sende Yazarmısın çizermisin parçalarmısın bölermisin ben bilmez ben beyini söker takarım sıkıntı Yok 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Bozkurt Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2017 Toplam neye mal oldu diye de merak etmiyor degil insan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2017 Alinanlar yola cikti. Onumuzdeki hafta epey renkli olacak anlasilan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2017 Ciciler geldi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2017 48 dakika önce, Servet Ö. yazdı: Ciciler geldi Hayırlı olsunda. Sen burda cicileri sererken Genel Sohbet bölümünde çarşı pazar karişti panpa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2017 Hayırlı olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2017 20 hours ago, Zafer Akbs said: Hayırlı olsunda. Sen burda cicileri sererken Genel Sohbet bölümünde çarşı pazar karişti panpa Ne oldu? Kacirdim ben. --0 minutes later eklendi-- Viraj icinde lastik yarmayi en iyi biz biliriz, kimseden ogrenecek degiliz. 1 2 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2017 Geçmiş olsun bro nasıl oldu yav bu iş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2017 13 saat önce, Servet Ö. yazdı: Ne oldu? Kacirdim ben. Gördün zaten cevap yazmıyorum --0 minutes later eklendi-- Viraj icinde lastik yarmayi en iyi biz biliriz, kimseden ogrenecek degiliz. O jantları arayıpda bulamayan var yüz üstü koymuşsun betona çizilecek şimdi! Lastik için geçmiş olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2017 3 hours ago, Zafer Akbs said: O jantları arayıpda bulamayan var yüz üstü koymuşsun betona çizilecek şimdi! Ben canımı zor kurtardım, sen diyorsun ki çizilecek. Çizilmedi bir, çizilsede umursamazdım o an iki. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Göksel Yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2017 Geçmiş Olsun Servet..Aynı şekilde içten benimde lastikler yarılmıştı Viraj içinde, bayağı bir mücadele verip soğuk terler dökmüştüm. Lakin 4 senelik 4 pist görmüş lastiğimdi onlar seninkiler yeni gibi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2017 6 saat önce, Servet Ö. yazdı: Ben canımı zor kurtardım, sen diyorsun ki çizilecek. Çizilmedi bir, çizilsede umursamazdım o an iki. Tekrar geçmiş olaun panpa. böyleleride var kötünün daha kötüsü hesabı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2017 12 hours ago, Göksel Yaman said: seninkiler yeni gibi ? yepsyenilerdi. Diş kalınlığı fabrikadan çıkalı 1mm düşmemiş, 1-2 yıllık lastik. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2017 Ohannes o nasıl olmuş öyle be ya, geçmiş olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rıza Altıntaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2017 Büyük geçmiş olsun. Cana birşey gelmesin de. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap