Misafir Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2017 Bütün bunlar bize kaç bg ,nm kazandıracak [emoji2] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2017 Şimdi, Özer Aksu yazdı: Bütün bunlar bize kaç bg ,nm kazandıracak Ilk etapta +150bg +140nm (Yakitsiz, katkisiz) --1 dakika sonra eklendi-- Not: Tekerden 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2017 Şimdi, Servet Ö. yazdı: Ilk etapta +150bg +140nm (Yakitsiz, katkisiz) --1 dakika sonra eklendi-- Not: Tekerden ben şok benim eşşşeğin kendisi kadar nerdeyse... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2017 ben şok benim eşşşeğin kendisi kadar nerdeyse... Sizinkinde beygir varmıydı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2017 Şimdi, Servet Ö. yazdı: Ilk etapta +150bg +140nm (Yakitsiz, katkisiz) --1 dakika sonra eklendi-- Not: Tekerden Bu da toplamda motordan 340+ PS ve 400 Nm demek. Şanzıman ezme isteyen var mı? Ya da disk yarma balata sarma? İlk hedef düzgün rölanti tutması. Sonrası Allah kerim. Bana fazla "wishful thinking" geldi, ama göreceğiz nasıl olsa. Hayır'lısı bakalım. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2017 (düzenlendi) Şimdi, Cem Boneval yazdı: Bu da toplamda motordan 340+ PS ve 400 Nm demek. Şanzıman ezme isteyen var mı? Ya da disk yarma balata sarma? İlk hedef düzgün rölanti tutması. Sonrası Allah kerim. Bana fazla "wishful thinking" geldi, ama göreceğiz nasıl olsa. Hayır'lısı bakalım. Sanziman parcalari da degisiyor, baski balata da difransiyel de. Buna dagmen kimse ezmiyorken ben ezersem zaten bravo bana gurur duyarim caresine bakarim Wishful degil thinking hic degil Kisacasi deneysel degil --2 dakika sonra eklendi-- Bu arada senin sanzimanla duygusal bir bagin var galiba hik desem sanziman mik desem sanziman diyosun Neyse kontaga basmadan Kaan abiyle beraber gelip tutsulemek isterseniz memnuniyetle karsilarim Şubat 1, 2017 Servet Ö. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2017 Ilk etapta +150bg +140nm (Yakitsiz, katkisiz) --1 dakika sonra eklendi-- Not: Tekerden [emoji4] Nerde yapılacak bu iş. Bu kadar alengirli işi yapabilecek teknisyen bulmak zor olsa gerek. [emoji16] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2017 Şimdi, Özer Aksu yazdı: Nerde yapılacak bu iş. Bu kadar alengirli işi yapabilecek teknisyen bulmak zor olsa gerek. Halledecegiz bir sekil 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2017 Şimdi, Servet Ö. yazdı: Bu arada senin sanzimanla duygusal bir bagin var galiba hik desem sanziman mik desem sanziman diyosun Mazlum ve mağdurun yanındayım, acıyorum dişlilere, senkromeçlere... 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2017 Şimdi, Cem Boneval yazdı: Mazlum ve mağdurun yanındayım, acıyorum dişlilere, senkromeçlere... Napalim abi arkasindan agit mi yakalim, hayat sigortasi mi yapalim. Bu arada saka bi yana elemanlar abuk subuk rakamlar aliyorlar, launch yapiyorlar, quarter mile kosuyorlar fakat kirmiyorlar. Ben kirilmasindan yanayim, eger kirilabiliyorsa birseyleri cok daha iyi yapmisim demektir Ha nolur ib6 dan mmt6 ya dogru hizli bir gecis olur benim icin Gerci son disliyi degistirerek %13 kucultuyorum, ana saplamayi da daha saglamiyla degistiriyorum. Fekat senkromecleri ve geriye kalan dislilere simdilik bir alternatif bulamadim. Amerikada veya Ingilterede olsam belki daha fazla secenegim olabilirdi. Bakicaz duruma gore. En iyisi Ingilterede bir konferans ayarlayayim ben, gidip aftermarket ureticileri elim totomda muhtar misali gezeyim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2017 (düzenlendi) Şimdi, Servet Ö. yazdı: Napalim abi Artık bu yola baş koymuşsun. Takdir ve biraz da imrenme ile izliyorum. Başarı ve kolaylıklar diliyorum. Komşuda pişer belki bize de düşer açgözlülüğü ile takipteyim. Bununla beraber Murphy'nin elinin de pek güçlü olduğunu geçmişte çok yaşadım. Muhalif değil destekleyiciyim... Şubat 1, 2017 Cem Boneval tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2017 Şimdi, Cem Boneval yazdı: Artık bu yola baş koymuşsun. Takdir ve biraz da imrenme ile izliyorum. Başarılar diliyorum. Komşuda pişer belki bize de düşer açgözlülüğü ile takipteyim. Bununla beraber Murphy'nin elinin de pek güçlü olduğunu geçmişte çok yaşadım. Kolaylıklar dilerim. Muhalif değil destekleyiciyim... Tum ihtiyati gosterip daha baslamadan tum planlamalari (teknik destek de alarak) yapmaya calisiyorum. Bundan sonrasi bilmedigimiz aklimiza gelmeyecek seyler olur muhtemelen. Acili bir surec olacagi kesin elimden gelen daha az siddetini azaltmak. Mesela dereceli egzantirik almak istiyorum fakat bana ne kadar faydasi olur, nasil bir hesabi var bilmiyorum. O yuzden simdilik gozum yemiyor. Beni destekledigini her daim biliyorum zaten. --0 dakika sonra eklendi-- Alinacaklar listesine bir ekleme daha: Extra Yakit Besleme sistemi http://deadhookmotorsports.com/Fiesta-ST/Fiesta-ST-Fuel-System/Stratified-Ecoboost-1.6L-Xtra-Fuel-System @Yakup Çağatay Ilk post'umu editleyemiyorum? Var mi bir yolu yordami, aralarda kayboluyor. Ne guzel liste gibi tutucaktim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2017 3 dakika önce, Servet Ö. yazdı: @Yakup Çağatay Ilk post'umu editleyemiyorum? Var mi bir yolu yordami, aralarda kayboluyor. Ne guzel liste gibi tutucaktim Bana hangilerini almak isteklerini söyle ekleyeyim veya sen buraya yeni post olarak yapmak istediğini toplu gir onu ilk mesajla değiştireyim olur mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2017 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Bana hangilerini almak isteklerini söyle ekleyeyim veya sen buraya yeni post olarak yapmak istediğini toplu gir onu ilk mesajla değiştireyim olur mu? Bitene kadar bircok degisiklik olacak, dedigin sekilde pek zor olur. Olmuyosa yapacak birsey yok bosver. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Ulaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2017 Sizin şanzıman da Germany 1.1 versiyonumu ? BV6R - 7F096 - G6 olanından ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap