Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2017 Şimdi, Gökhan Ulaş yazdı: Sizin şanzıman da Germany 1.1 versiyonumu ? BV6R - 7F096 - G6 olanından ? Emin degilim, notlarim yanimda degil. Bakar soylerim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2017 22 dakika önce, Servet Ö. yazdı: Bitene kadar bircok degisiklik olacak, dedigin sekilde pek zor olur. Olmuyosa yapacak birsey yok bosver. Burası emrine amade o vakit Olmadıysa dönersin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2017 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Burası emrine amade o vakit Olmadıysa dönersin Est. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2017 45 dakika önce, Servet Ö. yazdı: Neyse kontaga basmadan Kaan abiyle beraber gelip tutsulemek isterseniz memnuniyetle karsilarim Bizim teyyareler emirlerine amade diyecem ama onlar rakiple uçarlar kesin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2017 Şimdi, Servet Ö. yazdı: dereceli egzantirik almak istiyorum fakat bana ne kadar faydasi olur, nasil bir hesabi var bilmiyorum. Eski bilgilerden: Üst devirleri canlandırır, 8000 devire kadar çevirerek üst devirlerde güç artışını kolaylaştırır, ama başta supap yayları olmak üzere tüm elemanlara ciddi yük biner. Turbo olmasa kaçınılmazdı da turbo basıncı ile oynamak varken biraz ihmal edilebilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2017 50 dakika önce, Servet Ö. yazdı: Est. Düzenleme yapabilirsin yani 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2017 29 dakika önce, Cem Boneval yazdı: Eski bilgilerden: Üst devirleri canlandırır, 8000 devire kadar çevirerek üst devirlerde güç artışını kolaylaştırır, ama başta supap yayları olmak üzere tüm elemanlara ciddi yük biner. Turbo olmasa kaçınılmazdı da turbo basıncı ile oynamak varken biraz ihmal edilebilir. Bu konuda hemfikiriz fakat hesabi biraz muallak benim icin. Ben zaten subap ve yaylarini upgrade ediyorum. Manifoldlarin portlarini genisletmeyecegim ama. Bu kapagin portunu kim nasil genisletir, saglam olur mu olmaz mi, sicagi gorunce catlar mi sorulariyla su an icin ugrasmak istemiyorum, hadi egsoz manifoldunu yaptirmak basit ama emme manifoldu alengirli, yaptiramam bunca seyin arasinda. 7200rpm cevirse suan icin kafi bana. Sayet 2200 ile 7200 devirler arasi lazim bana. Hybrid yerine orjinal buyuk turbo tercih etseydim sanirim egzantirik ve port genisletme isine girebilirdim. --1 dakika sonra eklendi-- Stroker olaydi kesin egzantirikti, ama arasindaki iliskisel hesabi bilmiyorum, pek kaynak da bulamadim okuyacak acikcasi. Otomobil sanayinde olan bir makina muhendisi bulup kaynak sormak lazim sanirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2017 Yaw ne çok seviyorsunuz adrenalini, gençliğim aklıma geliyor pee, Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2017 Şimdi, Bekir B. yazdı: Yaw ne çok seviyorsunuz adrenalini, gençliğim aklıma geliyor pee, Seni de gorduk Pazar gunu, arkandan gelmeye tirstim resmen. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2017 Seni de gorduk Pazar gunu, arkandan gelmeye tirstim resmen. Hahaha:)) benzetmişsin galiba ben 90km yi geçmem Servet'im , Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2017 Şimdi, Bekir B. yazdı: Hahaha:)) benzetmişsin galiba ben 90km yi geçmem Servet'im , Aynen aynen tabi +100 ekleyerek 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2017 Aynen aynen tabi +100 ekleyerek [emoji4] Hee 90 ı gördük pazar günü. [emoji23][emoji23][emoji23] vijdansızlar fındık motor diye kaçıp gittiniz bea Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan EKİN Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2017 340ps 400Nm sağlıklı bi şekilde yürütürsen ne güzel.Yaza hazır olur, emeğinin karşılığını fazlasıyla alırsın inşallah abi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2017 Ilk mesaj guncellendi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2017 İnsan 3-5 resim koyar! Bir de yolcunun nabzını anlık veren bir koltuk kiti lazım sana Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap