Emrehan M. DURMUŞ Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2017 Merakla ve başarı dilekleriyle takipteyiz Servet hocam, teslimatların gecikmesiz ve montajların sorunsuz olur umarım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 17 saat önce, Mertcan Çelik yazdı: İnsan 3-5 resim koyar! Bir de yolcunun nabzını anlık veren bir koltuk kiti lazım sana Ahahaha, tansiyon da alalim bence. --1 dakika sonra eklendi-- 17 saat önce, Emrehan M. DURMUŞ yazdı: Merakla ve başarı dilekleriyle takipteyiz Servet hocam, teslimatların gecikmesiz ve montajların sorunsuz olur umarım. Teslimatlar gecikmeli olsun sikintisiz olsun problem degil. Ama montaj kesin dertli olacak, ilk defa boylesine kapsamli bir is yapiyorum araba konusunda. Iyisiyle kotusuyle ciddi bir tecrube katacagi kesin. --4 dakika sonra eklendi-- Fotograflara kim el attiysa eline saglik. Bende eksikleri tamamliyorum. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 Gıptayla takipteyim sorunsuz bir şekilde çözeceğine inanıyorum geç olsun güç olmasın [emoji122][emoji122] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 Fotoğrafları ben ekledim üstüne de artizlik yaptım ki anla benim yaptığımı diye de bir kaçı cortladı. Adamlar araba beyni yapıyorlar satıyorlar 3 resim koyamıyorlar siteye 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 Onları da yarım yamalak eklemişsin, yarısını düzelttim [emoji3] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 1 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Onları da yarım yamalak eklemişsin, yarısını düzelttim Adamlardan ötürü, ben koyduğumda görünüyordu bitirince patlamış, üşendim tekrar düzeltmeye 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 Şimdi, Mertcan Çelik yazdı: Adamlardan ötürü, ben koyduğumda görünüyordu bitirince patlamış, üşendim tekrar düzeltmeye kimden ötürü,onlardan ötürü olmuş bu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 Jantlardan buldum Türkiyede, elim ayağım titredi görünce. Fiyatı görünce 1.5 yaşına geri döndüm, hebe hebe hebe diye. Italyaya gidip Türkiyeye dönen tır bulup yükletsem daha ucuza gelir. Jantın tanesi 1800TL, EVET! Yanlış duymadınız bir tanesi bu para. O değil de Arp-bolts üzdü beni. Adamlar her türlü itliği yapıp 1.6eb ye saplama ve civata türetmemekte kararlı. Saplamalar vs alayını oem sipariş etmek gerekecek sanırım. Tabi sevgili otosan getiriyorsa, getirebiliyorsa, canı istiyorsa. Yoksa bizim Poundlar yine uçacak İngiltereye doğru. @Kaan Yagizer duy sesimizi, bu sesler Servetin içsel sesleriiii. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2017 Kol, Piston, Ana yatak, Kol yatak ve Sibop yaylari sonunda kargoda. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2017 Saplamasız saplayamayan Servet abiinin İngiliz firmalarına yakarışı Kırmızı iki katlı otoboslu memleket kırmızı arabalı Servet beye iki saplama yollamıyor mu be ya 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2017 1 saat önce, Mertcan Çelik yazdı: Saplamasız saplayamayan Servet abiinin İngiliz firmalarına yakarışı Kırmızı iki katlı otoboslu memleket kırmızı arabalı Servet beye iki saplama yollamıyor mu be ya Adamlarla anlaşması çok zor. Alışveriş yaptığım firmalara kit yap gönder neyse parası göndereyim bebişim diyorum. Burun kıvırıyor. Nedeni basit, kendileride rebuild yapıyor. Kit yapar sitesinden satarsa, herkes alır herkes yapar. İlk maillimin konu başlığı Türkiyeden selamlar diyerek başlıyor, bunları sorunca da adam burada mı yaptırıcan diyo. Birkaç defa şunu yazasım geldi "la olm haritadan bi bak Türkiye nerede öğren" Amerikadan alayım desen parça 200$ kargo 100$. Sonunda gidip dükkkkanlarını basıcam adamların. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2017 Şimdi, Servet Ö. yazdı: Adamlarla anlaşması çok zor. Alışveriş yaptığım firmalara kit yap gönder neyse parası göndereyim bebişim diyorum. Burun kıvırıyor. Nedeni basit, kendileride rebuild yapıyor. Kit yapar sitesinden satarsa, herkes alır herkes yapar. İlk maillimin konu başlığı Türkiyeden selamlar diyerek başlıyor, bunları sorunca da adam burada mı yaptırıcan diyo. Birkaç defa şunu yazasım geldi "la olm haritadan bi bak Türkiye nerede öğren" Amerikadan alayım desen parça 200$ kargo 100$. Sonunda gidip dükkkkanlarını basıcam adamların. Bize mi sordun 1,6EB ye beygirleri tıkıştırırken. Sende gidip Fiat Egea alsaydın, en azından Türkiye'nin nerde olduğunu bilirlerdi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2017 Şimdi, Süleyman Ünal yazdı: Bize mi sordun 1,6EB ye beygirleri tıkıştırırken. Sende gidip Fiat Egea alsaydın, en azından Türkiye'nin nerde olduğunu bilirlerdi. He valla iyi dedin --1 dakika sonra eklendi-- Bak bak esnaf esnafı nası koruyo ahahahaha. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2017 Kargoya verilmesinden 18 saat sonra "Clearance processing complete at ISTANBUL - TURKEY" DHL sen bir harikasın! Keşke tüm satıcılar kullansada bizde tercih etsek. FedEx mesafeden dolayı daha yeni avrupaya sokabildi kargoyu, o da fena gitmiyor. Fakat gümrük danışmanlığında zayıftılar en son. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2017 Kol piston yataklar geldi. 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap