Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2016 31 dakika önce, Özer Aksu said: Bu kablolar resimdeki sokette bitiyor . bu kablolara bir işlem yapmadık çünkü bagaj tesisatı kamera soketi olan kablolama alınarak bağlandı sizin yaptığınız gibi kablo çekilmedi yani bu yeni aldığımız kablo tesisatına (bagaj kablolamasında ) bağlanıyor bu soketler birbirine geçmiş olabilir fakat buradaki kabloların pinleri doğru yerdemi ? doğru kablo eşleşmesi soketler geçince sağlanıyormu ? bu soruların cevabı kamerayı çalıştırır söyleyim şimdiden ön taraftaki bağlantılar doğru ise burası sizin araçta kilit nokta bu soket Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2016 @Ozan Kar sence bu amcalar ekrana yazılım mı atmışlar. Çin malıkamerayısony teybe takıpgörüntü almış fakra ile değiştirip. https://www.drive2.ru/l/5390458?utm_source=DRIVE2&utm_medium=recommendation&utm_campaign=guest&utm_content=middle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2016 16 dakika önce, Doğan Kurban said: @Ozan Kar sence bu amcalar ekrana yazılım mı atmışlar. Çin malıkamerayısony teybe takıpgörüntü almış fakra ile değiştirip. https://www.drive2.ru/l/5390458?utm_source=DRIVE2&utm_medium=recommendation&utm_campaign=guest&utm_content=middle evet abi, yıllardır yapıyorlar zaten ama yazılımı vermemişlerdi "commercial" diyerek. @Muzaffer ASLA biliyordur nasıl yapıldığını 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2016 Şimdi, Ozan Kar said: evet abi, yıllardır yapıyorlar zaten ama yazılımı vermemişlerdi "commercial" diyerek. @Muzaffer ASLA biliyordur nasıl yapıldığını Yazıda da bahsetmemişler yazılımdan. Acaba olurmu diyesim geldi aslında. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2016 Şimdi, Doğan Kurban said: Yazıda da bahsetmemişler yazılımdan. Acaba olurmu diyesim geldi aslında. olur tabi neden olmasın ama dediğim gibi adres @Muzaffer ASLA 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2016 Şimdi, Ozan Kar said: olur tabi neden olmasın ama dediğim gibi adres @Muzaffer ASLA Ama adamda haklı. İzmir de buluşma yapılmazsa bence tepki de koyar. İzmir de buluşma yapacas söz tmm. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2016 @Özer Aksu naptın hala çalışmadımı kamera yahu. Hadi hadi üzülme bende de kamera sanırım uyumsuz çıktı görüntü vermedi ekrana. Bir de uyumlu kamera bulup deneyecem. O zamanda görüntü alamazsak bir çaresine bakacaz artık.2 olasılık var. birisikamera uyumlu değil. diğeri ekran kablosunda sorun var. Benim kamera sonu ad mi da mı neyse ondan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2016 @Özer Aksu naptın hala çalışmadımı kamera yahu. Hadi hadi üzülme bende de kamera sanırım uyumsuz çıktı görüntü vermedi ekrana. Bir de uyumlu kamera bulup deneyecem. O zamanda görüntü alamazsak bir çaresine bakacaz artık.2 olasılık var. birisikamera uyumlu değil. diğeri ekran kablosunda sorun var. Benim kamera sonu ad mi da mı neyse ondan. Sedan için KB veya KC olmalı . Haftaya izmirde yim anahtarsız giriş ile beraber onuda yapmayı planlıyoruz . Uzun sürdü is tatil bayram derken izmire gidemedim. Haftaya umarım çözeriz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2016 Sedan için KB veya KC olmalı . Haftaya izmirde yim anahtarsız giriş ile beraber onuda yapmayı planlıyoruz . Uzun sürdü is tatil bayram derken izmire gidemedim. Haftaya umarım çözeriz. Bakalım bulacas inş kamera. Gerisi hazır zaten. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2016 Bakalım bulacas inş kamera. Gerisi hazır zaten. Erol otoda vardı . Ama kameradan değildir . Kamerası olan birinin aracına takip deneyebilirsin . Kameraya odaklanma bence sadece . Bağlantılar ve Modüle odaklanmak lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2016 Erol otoda vardı . Ama kameradan değildir . Kamerası olan birinin aracına takip deneyebilirsin . Kameraya odaklanma bence sadece . Bağlantılar ve Modüle odaklanmak lazım Modülü denedik sağlam. Tesisatı komple tekrardan yaptım. Kamera soketini yeniledim. Ekrana görüntüyü vermiyor. Ya erkana giden kabloyu yenileyip bi bakacam. Ya kamerayı başka arabaya takıp deneyecem. Çözeriz mutlaka sıkını yok. Araba kamerayı modülü felan görüyor. Ama görüntüyü alamıyoruz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2016 Modülü denedik sağlam. Tesisatı komple tekrardan yaptım. Kamera soketini yeniledim. Ekrana görüntüyü vermiyor. Ya erkana giden kabloyu yenileyip bi bakacam. Ya kamerayı başka arabaya takıp deneyecem. Çözeriz mutlaka sıkını yok. Araba kamerayı modülü felan görüyor. Ama görüntüyü alamıyoruz. Bu sekilde mi sende de . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2016 Yok ikaz vermiyor. Kamerayı görüyor. Ama görüntüyü vermiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2016 Özer kamerayı buldum aldım. 125 tl ye. Sonu kc ile bitiyor. Bakalım yarına denemiş olurum inş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2016 Özer kamerayı buldum aldım. 125 tl ye. Sonu kc ile bitiyor. Bakalım yarına denemiş olurum inş Bendeki KB imiş sedan için KB KC olanlar uygun . Umarım benim yaşadıklarımı yaşamadan çözülür . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap