Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2017 Serkan hocam geri görüş kamerasını 2016 titanium araca takıp kullanılabilir hale getirmek için neler yapmak gerekiyor? Eğer satmadıysanız sizdeki oem kamerayı alsam, montajı ve aktif hale getirmesi takriben ne kadar tutar? Bunu İstanbul'da yapabilecek bi tanıdığınız var mı? Veya servislerde bunu yaptırabilir miyiz? Sync 2 de geri görüş kamerası çalışması için Apim modülünün içindeki yazılım siliniyor komple Daha sonra lisanslı navigasyonlu geri görüş kameralı olan program apim modülüne yazdırılıyor Sadece geri görüş kamerası çalışmaz hiç bir şekilde ...Program zincirleme çalışıyor yazılımda değişik karakter sayı harfler mevcut ne ne işe yarıyor bilmiyoruz hatta Ford yazılımını yazan firma haricinde kimse bilmiyor bence ...Sadece satırların ne işe yaradığı hakkında fikir yürüyebildik kesin olmamak kaydı ile ...Çalışması için Geri görüş kamerası (897+KDV serviste)Geri görüş kamera braketi(210+KDV serviste)Navigasyon kartı (450-550 KDV dahil) Bu parçalar gerekli ve lisanslı yazılım gerekiyor ...Elimde bu parçalardan bir takım var bir arkadaş istedi Ankara'ya dönünce netleşir şehir dışındayım ayın 20 si gibi Ankara'da olacağım İstanbul için bir araştırma yapayım muhtemelen hallederim... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Dikmen Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2017 Sync 2 de geri görüş kamerası çalışması için Apim modülünün içindeki yazılım siliniyor komple Daha sonra lisanslı navigasyonlu geri görüş kameralı olan program apim modülüne yazdırılıyor Sadece geri görüş kamerası çalışmaz hiç bir şekilde ...Program zincirleme çalışıyor yazılımda değişik karakter sayı harfler mevcut ne ne işe yarıyor bilmiyoruz hatta Ford yazılımını yazan firma haricinde kimse bilmiyor bence ...Sadece satırların ne işe yaradığı hakkında fikir yürüyebildik kesin olmamak kaydı ile ...Çalışması için Geri görüş kamerası (897+KDV serviste)Geri görüş kamera braketi(210+KDV serviste)Navigasyon kartı (450-550 KDV dahil) Bu parçalar gerekli ve lisanslı yazılım gerekiyor ...Elimde bu parçalardan bir takım var bir arkadaş istedi Ankara'ya dönünce netleşir şehir dışındayım ayın 20 si gibi Ankara'da olacağım İstanbul için bir araştırma yapayım muhtemelen hallederim... Peki kamera olarak oem değil aftermarket bi kamera bulup taksak sistem bunu tanır mı? Eğer öyle olursa yarı yarıya düşüyor fiyat çünkü. Hatta daha bile fazla. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2017 Peki kamera olarak oem değil aftermarket bi kamera bulup taksak sistem bunu tanır mı? Eğer öyle olursa yarı yarıya düşüyor fiyat çünkü. Hatta daha bile fazla.[/Yurt dışında yapanlar var ekrandaki çizgiler çıkmaz kesinlikle netlik nasıl olur bilemiyorum ekranda yazan uyarı yazıları çıkar mı ?Bilinmez ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Cenk Demirel Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2017 3 saat önce, Murat Kavuk yazdı: Sync 2'de kameranın aktif olabilmesi için, IDS ile "kamera var" opsiyonunun seçilebilmesi gerek. Ama ya ford bu imkanı servislere vermiyor, ya da servisler bunu nasıl yapacağını bilemiyor. Bana da çok anlamsız geliyor açıkcası durumun böyle olması. Bazı servislerde ve özel servislerde; bu konfigurasyona sahip araçlardan program aktaran işi bilen ustalar da var kamerayı aktif etmek için. Biz bunu ELM cihazıyla, focccus programını kullanarak yaptık. MCA focusta bilmiyorum focccus bu iş için kullanılabiliyor mu .. Araçta kamera tesisatı olmayabilir. Bagaj kapağında kesinlikle olmuyor, ana tesisat bazen çıkıyor. Otosan, çeşitliliği azaltmak ve toplamda daha uygun maliyetler elde edebilmek için paket opsiyonlar kullanıyor diye düşünüyorum. Sync 2'de navi için tesisat ilavesi gerekmiyor ancak kamera için gerekiyor. Özetle; siz malzemeyi alırsanız, kamerayı da aktif edersiniz. Servisin olmaz demesi mühim değil Fazlasıyla yeterli oldu, beklediğim açıklamaydı çok teşekkür ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2017 (düzenlendi) 3 saat önce, Emre Dikmen yazdı: Peki kamera olarak oem değil aftermarket bi kamera bulup taksak sistem bunu tanır mı? Eğer öyle olursa yarı yarıya düşüyor fiyat çünkü. Hatta daha bile fazla. Çin malı kameralarda çalışıyor. Çizgilerde çıkıyor. Tabi montajını yapacak adam bulmak sıkıntı. Nisan 8, 2017 Tuncay A. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Savaş B. Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2017 (düzenlendi) Merhaba,SYNC2 aracım için geri görüş kamerası aldım ama takmaktan vazgeçtim. Nisan 8, 2017 Yakup Çağatay tarafından düzenlendi satış satırı silindi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2017 17 dakika önce, Savaş B. yazdı: Teşekkürler ama yetki yok diyor admine mesaj attım zahmet edip dönmedi daha... Admin diye bir kullanıcı yok kimse kullanmıyor, satılık ilan için en az 20 iletiye sahip olmanız gerekiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüseyin Do. Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2017 8 saat önce, Tuncay A. yazdı: Çin malı kameralarda çalışıyor. Çizgilerde çıkıyor. Tabi montajını yapacak adam bulmak sıkıntı. Tuncay Bey çin malı kamerada arıza kaydı çıkıyor mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2017 08.04.2017 - 22:08 tarihinde, Hüseyin Do. yazdı: Tuncay Bey çin malı kamerada arıza kaydı çıkıyor mu? Çıkmaz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüseyin Do. Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2017 (düzenlendi) 20.07.2016 - 09:36 tarihinde, Serkan Karakoca yazdı: merak etme bizim arabalarda bağlantı daha basit ... Merhaba Serkan bey, 2016 style arabam var. Torpidonun altındaki sokette 33, 34 ve 35. Pinler bende boş görünüyor. 4.2 lcd ekran var, 6 ve 12. Pinlerden video bağlantısını yapıp foccusla gerekli konfigürasyonu yapınca emnet çin malı kamera ile görüntü aldım. Ben oem kamera takayım istiyorum. Tesisat olmadığı için çekmem gerekecek. Oem kameranın LIN bağlantısını nereden almam gerektiği konusunda yardımcı olabilir misiniz? Nisan 23, 2017 Hüseyin Do. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2017 Merhaba Serkan bey, 2016 style arabam var. Torpidonun altındaki sokette 33, 34 ve 35. Pinler bende boş görünüyor. 4.2 lcd ekran var, 6 ve 12. Pinlerden video bağlantısını yapıp foccusla gerekli konfigürasyonu yapınca emnet çin malı kamera ile görüntü aldım. Ben oem kamera takayım istiyorum. Tesisat olmadığı için çekmem gerekecek. Oem kameranın LIN bağlantısını nereden almam gerektiği konusunda yardımcı olabilir misiniz? Merhaba araç sedan mı hb mi ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüseyin Do. Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2017 Belirtmemişim kusura bakmayın, sedan, 2016 dizel style. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2017 Belirtmemişim kusura bakmayın, sedan, 2016 dizel style. Bagajın sağ arka tarafında böyle bir soket var . Burdan line can bus haberleşme hattını bulmanız lazım ... Konunun başlarına doğru olursanız zaten var gerekli bilgi belge şemalar ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüseyin Do. Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2017 (düzenlendi) Teşekkürler. Birkaçkez okudum ama focus 3 için gibş geldi. 3.5 de modulsüz kamera çalışır diye biliyorum. Lin hattını o yüzden sordum. Bendeki soket sizin gönderdiğinize göre baya boş Nisan 23, 2017 Hüseyin Do. tarafından düzenlendi resim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2017 Teşekkürler. Birkaçkez okudum ama focus 3 için gibş geldi. 3.5 de modulsüz kamera çalışır diye biliyorum. Lin hattını o yüzden sordum. Bendeki soket sizin gönderdiğinize göre baya boş [emoji4] Focus 3.5 ta modüle gerek yok oem kamera ve doğru bağlantı ile görüntü alınıyor ... Sizde gönderdiğiniz resimde sokette haberleşme bağlantısı var zaten [emoji4] Üstteki resim sizin araca ait ise ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap