Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2016 (düzenlendi) Bu da dursun, aramayın (net görüntü için bilgisayara indirin) Temmuz 18, 2016 Murat Kavuk tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2016 Eveeet sedana oem gerigörüş kamerası olmaz diyen varmıydı? Arabanın arkası şuan çok karanlık. Geri vites lambası açıkkenGeri vites kapalıyken Bu arada yaptığım bağlantıları güzel ve anlaşılır halde şemaya döküp eklerim buraya. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2016 Eveeet sedana oem gerigörüş kamerası olmaz diyen varmıydı? Arabanın arkası şuan çok karanlık. Geri vites lambası açıkkenGeri vites kapalıykenBu arada yaptığım bağlantıları güzel ve anlaşılır halde şemaya döküp eklerim buraya. Hayırlı olsun. Eline koluna sağlık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2016 36 dakika önce, Doğan Kurban said: Eveeet sedana oem gerigörüş kamerası olmaz diyen varmıydı? Haftasonu çalışmamasının nedeni neymiş? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2016 Şimdi, Servet Ö. said: Haftasonu çalışmamasının nedeni neymiş? Başkan 2 nedeni olabilir. 1 aldığım kablolarda sorun vardı ve çalışmadı. 2 bendeki kamera modülle uyum sağlamadı.Tesisatı yeniden çektim ve çalıştı. Arabaya çektiğim kabloları basitleştirerek birşemaya dönüştürdüm. @Ozan Kar da onaylarsa doğru olduğunu rahatlıkla kendiniz çekebilirsiniz. Yapmanız gerekenin en başında bagajı tamamen boşaltacaksınız. Kameranın zaten nereye takılacağı fotolarla ilk sayfalarda var.Umarım faydası olur. Üşenmezsem kabloları renklendirebilirim. Ama bu halide anlaşılır olmuştur sanırım. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2016 11 saat önce, Servet Ö. said: Haftasonu çalışmamasının nedeni neymiş? merak etme bizim arabalarda bağlantı daha basit ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2016 Üşenmezsem kabloları renklendirebilirim. Ama bu halide anlaşılır olmuştur sanırım. iyide anahtarsız giriş modülü ne alaka onu anlayamadım doğan resimde var . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2016 iyide anahtarsız giriş modülü ne alaka onu anlayamadım doğan resimde var . E oradan modüle bağlantın var baksana şemaya. Can - ve can + alıyorsun. Sen bide bu şemaya göre yapsana montajı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2016 Özer, CAN BUS bağlantısı için anahtarsız girişi tercih etti Doğan, ben de öyle yapmıştım. Sigortanın hemen yanı olduğu için en kolayı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2016 Araçta hiç tesisat yoksa kamera modulunu de o tarafa koyuyorum ben. Sigorta kutusunun yanında boşta duruyor benim ki. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2016 Haftasonu çalışmamasının nedeni neymiş? Belki devlet memurudur [emoji16] 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2016 Araçta hiç tesisat yoksa kamera modulunu de o tarafa koyuyorum ben. Sigorta kutusunun yanında boşta duruyor benim ki. Ford tüm cimriliğini benim arabada kullanmış. 1 tane fazla soket bile yok bilader. Anahtarsız çalıştırma modülümde bile 1 soket eskik. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2016 Ford tüm cimriliğini benim arabada kullanmış. 1 tane fazla soket bile yok bilader. Anahtarsız çalıştırma modülümde bile 1 soket eskik. Soket senin işin abi takıver yahu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2016 1 dakika önce, Serdar yaman said: Soket senin işin abi takıver yahu Arabaya soket mi taksam sokete araba mı alsam? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2016 Arabaya soket mi taksam sokete araba mı alsam? Hangisi kolayına geliyorsa [emoji3] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap