Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2017 45 dakika önce, Özer Aksu yazdı: Aktif etseniz dahi çalışmaz orjinal ekran ile. Calistirabilmeniz için rusların iletişim için kullandıkları devre kartını almanız lazım.https://www.ucdsys.ru/?page_id=350&lang=en MCA focusta çin malı ile taktık 3 aydır çalışıyor. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2017 MCA focusta çin malı ile taktık 3 aydır çalışıyor. Modül yok mca'da çalışır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Oğuz Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2017 tuncay bey nasıl aktive ettiniz hangi programı kullandınız --18 dakika sonra eklendi-- 1 saat önce, Özer Aksu yazdı: Modül yok mca'da çalışır. benim kullandığım araçta focus mca 2015 1,5 tdi powershift Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Özdem Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2017 2015 focus ti-vct titanium orjinal 8 ekran da çin malı kameralar yazılım ve briket olmadan çalışıyor mu Özer bey? Eğer ki oluyorsa haricen fakra soket vb. lazım oluyor mu? Sync 8 ekranın arka girişlerinin fotoğrafını forumda bulamadım.Bende aliexpress den sipariş vermeyi düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2017 2015 focus ti-vct titanium orjinal 8 ekran da çin malı kameralar yazılım ve briket olmadan çalışıyor mu Özer bey? Eğer ki oluyorsa haricen fakra soket vb. lazım oluyor mu? Sync 8 ekranın arka girişlerinin fotoğrafını forumda bulamadım.Bende aliexpress den sipariş vermeyi düşünüyorum.Çalıştıranlar var forumda ben denemedim . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2017 Çalışır fakat her babayiğidin harcı değil cuma günü oem kamerayı bile yetkili serviste başteknisyen ile 5 saat uğraşmamıza rağmen çalıştıramadık Mca kasada herşey sync 2 de çok farklı araçların tesisatları bayağı farklı ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Özdem Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2017 Serkan abi senin yaptıklarını,aracını ve uğraşlarını görmesem hiç kalkışmazdım zaten bu işlere.İlham kaynağımız oldun abi.Elektronikçi olmamın da vermiş olduğu dürtülerle artık kaçınılmaz oldu.Tesisat vs. işler elimden gelir yaparım.Ancak braket ve yazılım gerekiyor ise hiç uğraşmayayım Ankara'ya geleyim.8 inç panel çin malı ccd rca kamerayı destekliyor mu ondan emin olmak istedim.Birde paneli sökmediğim ve arka girişleri hakkında bir fotoğraf olmadığından kamera girişi için özel bir soket var mı bilemedim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
volkan karakuş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2017 Bu siteye bir bakın universal her geri görüş kamerasını çalıştırıyor diyor FORD 4" UNI-CAM (KT2) sitede 8 inch olan ekranlar içinde universal kit var. https://navtv.com/products/NTV-KIT593/ford-4-uni-cam-kt2.html --1 dakika sonra eklendi-- Buldum 8 inch olanda var alltda uygulama video çekimide mevcut https://navtv.com/products/NTV-KIT391/mytouch-cam-mft-8-only.html --1 dakika sonra eklendi-- Özer abi selam aldınmı araç Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Özdem Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2017 Eyvallah volkan abi biliyorum bu kiti.Ancak forumda kit vs olmadan çalıştıran arkadaşlar var.Ancak detaylı bir anlatım bulamadım.Serkan abinin dediği gibi servis de bile 5 saat uğraşılmış çalıştırılamamış. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
volkan karakuş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2017 Özer abinin dediği gibi mca kasalarda sorun yok bende forumda okudum kıt v.s olmadan yapanlar var sync2 takılan donanımları otomatik algılıyor olabilir araştıralım bakalım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2017 --1 dakika sonra eklendi-- Özer abi selam aldınmı araç Yok abi daha bakıyoruz. 1 2 araç var takipdeyiz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
volkan karakuş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2017 özer abi araç alırken çok iyi kontrol et zira Istanbul'da dolu fırtınası oldu binlerce araç delik deşik servisler doldu --1 dakika sonra eklendi-- göstergeyi satamadık hala değilmi kimse istemiyormu : hehehehe Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Özdem Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2017 Muzaffer Aslan adlı arkadaş geri görüş kamerası kablolarının arka bagaja kadar geldiğini söylemiş.Ben baktım sadece park asist modülüne giren kablolar,geri vites lambası kabloları,bagaj açma buton ve aydınlatması kabloları birde silecek kabloları var.Sormak istediğim kamera kablolarının park asist e giren kablolardan herhangi birisi olduğu mu? 3 ayrı soket giriyor elinde şema yada bilgi olan varmı fotoğraflı olarak? Teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aziz AY Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2017 Muzaffer Aslan adlı arkadaş geri görüş kamerası kablolarının arka bagaja kadar geldiğini söylemiş.Ben baktım sadece park asist modülüne giren kablolar,geri vites lambası kabloları,bagaj açma buton ve aydınlatması kabloları birde silecek kabloları var.Sormak istediğim kamera kablolarının park asist e giren kablolardan herhangi birisi olduğu mu? 3 ayrı soket giriyor elinde şema yada bilgi olan varmı fotoğraflı olarak? Teşekkürler. 2012 titanium x aracim ben bu kablolari kullanarak montaj yaptim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2017 30.07.2017 - 15:40 tarihinde, volkan karakuş yazdı: Bu siteye bir bakın universal her geri görüş kamerasını çalıştırıyor diyor FORD 4" UNI-CAM (KT2) sitede 8 inch olan ekranlar içinde universal kit var. https://navtv.com/products/NTV-KIT593/ford-4-uni-cam-kt2.html --1 dakika sonra eklendi-- Buldum 8 inch olanda var alltda uygulama video çekimide mevcut https://navtv.com/products/NTV-KIT391/mytouch-cam-mft-8-only.html --1 dakika sonra eklendi-- Özer abi selam aldınmı araç 299 DOLAR çok değil mi abi ürün güzelde az daha ekleyip double ekran yaptırtmak daha mantıklı bunun yanında en azından bluetooth dokunmatik ekran tarzı özelliklerle araç içinde rahat edersin 200 300 e felandır diye ümitle linke tıklamıştım ama üzüldüm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap