Barış Esen Oluşturma zamanı: Mart 27, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 27, 2016 Arkadaşlar çinden aldığım 4$ gözlüklük siparişim geldi ve montajı bitirdim sizlerin beğenisine sunuyorum fikirleriniz önemli teşekkürler 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2016 Gayet güzel, işini yaptığı sürece söz söylenmez Montaj aşamaları var mı elinizde? Nasıl yapıldı vs. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2016 Güle güle kullanın, gayet güzel olmuş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Barış Esen Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2016 Teşekkür ederim montaj aşaması çekmedim ama çok basit kapi fitilini tavan arasına plastik bir malzeme var onu sıkıştırıp sonra vidalıyorsunuz baya basit emin olun 10 yaşında çocuk yapar beğendiğinize sevindim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2016 Gayet güzel olmuş. Emeğinize sağlık. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2016 vallahi bayağı iyi görünüyor... bravo, elinize sağlık 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2016 Elinize sağlık güzel olmuş [emoji122][emoji122] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar S. Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2016 ben iki ayrı focus kullandım, ikisinde de orjinalde vardı, sizinki de orjinalden farksız çok kullanışlı güzel bir opsiyon. yaz geliyor güle güle kullanın.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2016 Bende de bu var. Alternatif olsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2016 Orijinal olmuş, kırılıp dökülmezse tadından yenmez. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Barış Esen Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2016 Herkese çok teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap