Enes Ü. Oluşturma zamanı: Mart 28, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 28, 2016 Merhaba arkadaşlar, Trend ve beyaz renk aracım var. Bu focus 2 için bir kaç spoiler gördüm. Benimki düz siyah. İlk olarak boyatmayı düşündüm fakat bir abim bana eğer güzel bir şeyin ortaya çıkmasını istiyorsam bu işlemin pahalı olacağını onun yerine yeni boyalı bir spoiler almamı söyledi. Kaç çeşit spoiler var ? Hangilerini tavsiye edersiniz? Resimli konuşursak daha açık olacağını düşünüyorum. Hepinize şimdiden teşekkür ediyorum. Bendeki spoiler fotoğraftaki gibidir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2016 3 Çeşit daha var. Titanium ile gelen (sadece uzun ve renkli) St ile gelen (uzun renkli ve delikli) RS ile gelen (uzun siyah daha derin delikli) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2016 En güzeli ST spoiler, ama bulması daha zor olur, bir de ST spoiler olunca stop lambası da değişiyor diye aklımda kalmış. Titanyum spoiler de çok yakışacaktır. Resimden gördüğüm kadarıyla sizin araç tonik mavi, bu renkte titanyum spoiler bulamazsınız ama farklı renk alıp boyatabilirsiniz. Mevcut spoileri boyatmak en ucuz çözüm olur ama bence buna değmez, aynı şekil olacak ise varsın böyle kalsın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erdoğan G. Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2016 Benim spoiler de aynısından, St spoileri bende düşünüyordum, birgün sanayide şu aracı gördüm, vazgeçtim. Hoşuma gitmedi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap