Ufuk Şahin Oluşturma zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 31, 2016 2011 FOCUS SW ALDIM BENZİN LPG Lİ ÇOK ÇABUK ISINIYOR SIKINTIMI VAR??? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Admin Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Otomatik Mesaj Bu konu, Ortak Alan - Sosyal > Otomobil Sohbetleri kategorisinden Focus II > Ford Garajı > Mk2- Sorular ve Sorunlar kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Ayrıca sadece BÜYÜK harf kullanımı yasaktır Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Nedir çabuk ısınan? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ufuk Şahin Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 motor yani hararet göstergesi 3 dk sonra soguk havalar dahil 90 a yaklaşıyor kaloriferde sıcak üflüyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 ...peki sorun ne? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ufuk Şahin Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 önceki araçlarım bu kadar çabuk ısınmıyordu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2016 Ben de ilk zamanlar kafama çok takmıştım. Çalıştırdıktan hemen sonra 90'a gelmesi korkutuyordu ama zamanla alıştım. LPG ile alakası yok. Aracı benzinde çalıştırınca da aynı şekilde oluyor. 90'ı geçmedikten sonra dert etmeyin derim. Bu neden böyle bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla hepsinde aynı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Ufuk Şahin
2011 FOCUS SW ALDIM BENZİN LPG Lİ ÇOK ÇABUK ISINIYOR SIKINTIMI VAR???
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 6 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap