H. Cenk Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2012 (düzenlendi) 2011 1.6 benzinli style plus HB aytozu gri. 12binde Araç aralıktan beri ilanda takip ediyorum. 43ten açmıştı. Sonra 42ye indi. Sonra 41e indi. Sonra tekrar 42ye çıktı. Şu an pazarlıksız 40a veriyor. Bence iyi fiyat ..Belki bi 500 daha koparılabilir. O para+500-1000 daha verilip SONY, Mertolün deri direksiyon ve 6 ileri vitesi takılır . Perfetto olur http://www.sahibinde...-67348462/detay Edit: biliyorum bunlar 5 ileri vites ama olsun takılır yani Nisan 17, 2012 H. Cenk Köse tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2012 ben o paraya chevrolet cruze alırım ya hb ya sedan... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2012 ben o paraya chevrolet cruze alırım ya hb ya sedan... Onu sormuyor ki, alla allaa Cruze hb almak siteyen biri varmış gerçi onu öğrenmiş olduk 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2012 Yani 2. el benzinli focus düşünen varsa bence iyi demek istedim. Ben 1.0Tyi bekliyorum . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2012 163 Hp dizel cruzeye binen varmı bugün 185 km/h ile e-80 de kocaelinden gelirken bir an kendimi orta şeritte buldum ve plakayı okuyamadım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2012 farkında olmadan konu saptı sallayın cvp vermeyin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2012 163 Hp dizel cruzeye binen varmı bugün 185 km/h ile e-80 de kocaelinden gelirken bir an kendimi orta şeritte buldum ve plakayı okuyamadım bide chipletmişse ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2012 hacım çok koydu bildiğin gibi değil:) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2012 Benzinli cruze çok yakmasa direk onu alırdım Güzel araba 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2012 hacım çok koydu bildiğin gibi değil:) Banada bi insignia yapmıştı öle Nedir bu GM çetesinden çektiğimiz arkadaş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2012 oğluma demiştim biri çarpılacak şu 163 ps ye hahahahhaha...demek seni buldu emir ha...çok üzüldmmmmmmm... yako denen zatı muhterem..sayıfn forumdaş demişki benzinli focus alabilirim..bende kendi fikrimi söyledim ...o paraya full cruze alırm ne var oda benzinli buda..biri sytle biri full alla alla..hemdeo otomatik benzinli hahahahhaa..zoruna mı gitti demek emir cok pis kodu ha..vala çok merak ediyom..acıdım sana... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2012 oğluma demiştim biri çarpılacak şu 163 ps ye hahahahhaha...demek seni buldu emir ha...çok üzüldmmmmmmm... yako denen zatı muhterem..sayıfn forumdaş demişki benzinli focus alabilirim..bende kendi fikrimi söyledim ...o paraya full cruze alırm ne var oda benzinli buda..biri sytle biri full alla alla..hemdeo otomatik benzinli hahahahhaa..zoruna mı gitti demek emir cok pis kodu ha..vala çok merak ediyom..acıdım sana... benzinli otomatik cruze ls sedan 5 para etmez çeşme otobanında 180 i geçemedim ve sadece gidişim çeyrek depo tuttu başlarım öle arabaya ben aynı şeyi dizel için sölenemez ama o farklı bişi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2012 zaten 1.6 benzinliyi ikinci seride 124 hp ye çıkardılar yetmediğini anlayıp Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2012 Bu ne biçim focus forumu yaaa...Kimi i30a aşık kimi cruze a ...Ben mi yanlış yerdeyim siz mi anlamadım Amerikada cruze ile focus kabaca aynı fiyata satılıyor ve eşdeğer özelliklerde tüm karşılaştırmalarda focus ezim ezim eziyor. Burada 1.6 düz vites focus fiyatına 2.0 dizel otomatik cruze alınabilmesi focusun nasıl kazık fiyattan satıldığının sağlam kanıtı. Bu arada cruze da burada belli ki zararına satılıyor o fiyatta 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2012 Senin ki benzinlimi Emir ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap