Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2013 Ses kontrol olduğunu sanmıyorum .... var var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2013 var var Nasıl var? Tusu yok? Aynı sekilde hillholder nasıl var? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2013 Abi siz hangi arabadan bahsediyorunuz, ilk mesaj değil konumuzdaki araba Direksiyon ses kontrolleri , konumuz bu sesli kontrol yani bt değil. Powershift'de Hillholder standart donanım ayırt etmeksizin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2013 Abi siz hangi arabadan bahsediyorunuz, ilk mesaj değil konumuzdaki araba Direksiyon ses kontrolleri , konumuz bu sesli kontrol yani bt değil. Powershift'de Hillholder standart donanım ayırt etmeksizin. Cenk abinin mesajı tam okumayinca mala bağladım yine. PS olayı sonradan düştü 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2013 Tamam tamam bende sesli kontrol bt, olarak yanıtlamıştım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2013 Yani kayınbiraderin eşi için isteniyor . İlk kez araba kullanacak..Böyle temel şeyler olsun yeter . Klima CD çalar yokuş kalkış vs vs.. Millet kafalarına civic fikri aşılamış.. Ben de bunu önereceğim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2013 Cenk ilk araç ve bayan kullanacaksa C sınıfı değilde B sınıfı bakın derim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap