Kubilay Yıldırımbayazıt Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2013 ben 15 bine 300 verdim polen değişmedi benzinli dizel arasında hiç bir fark yok ilk bakımda parçalarıda aynı işçiliğide. faturanın resmini bir ara eklerim ozan şimdi hazırda yok herhalde aks keçesinden dolayı ucuz oluyor benim bakımlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aybars Altay Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 Haziran ayında 270 tlye yaptırdım başerde tek çekim ama banka sağolsun yine bölüyor:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
osman ünal Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 Biraz evvel 2. yıl bakım yaklaştığı için fiyat araştırması yaptım, 400-500 TL. arası rakamlar çıktı, bu anormal fazla değil mi yoksa gidip dışarıda özel servise mi yaptırsam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 Biraz evvel 2. yıl bakım yaklaştığı için fiyat araştırması yaptım, 400-500 TL. arası rakamlar çıktı, bu anormal fazla değil mi yoksa gidip dışarıda özel servise mi yaptırsam. Dizelde bu kadar çıkıyor ne yapacaklar ki... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak B. Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 ecoboost 60 bin bakımı 527tl tuttu. Kdv indirimi bişeyler yaptılar 430 mu ne aldılar. Bu arada 1.6 ecoboostun 1 tane bujisi 28 tl mi neydi. Ayrıca şu motorun içini temizleme işlemide yaptılar yağ tortularınımı alıyolarmış neymiş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
osman ünal Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 Araba daha 12.000 de ne yapacaklar ki, yağ, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi değişecek, bu kadar yüksek fiyat vermelerini anlamıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerim Kamanoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 ecoboost 60 bin bakımı 527tl tuttu. Kdv indirimi bişeyler yaptılar 430 mu ne aldılar. Bu arada 1.6 ecoboostun 1 tane bujisi 28 tl mi neydi. Ayrıca şu motorun içini temizleme işlemide yaptılar yağ tortularınımı alıyolarmış neymiş. Bakımda neler değişti ve fiyatlarını yazar mısınız? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak B. Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 Bakımda neler değişti ve fiyatlarını yazar mısınız? ekstra motor temizleme işlemi yazıyodu galiba birde mekanik işlemler diye bişey var. Balataları söküp temizlemişler değişim gerekmedi. 100 lira o motor temizleme işlemi bide 60 bin ağır bakımmış söküp bakıyolarmış sağını solunu. Tam detaylı bakarım faturayı bulursam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 Araba daha 12.000 de ne yapacaklar ki, yağ, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi değişecek, bu kadar yüksek fiyat vermelerini anlamıyorum. benim gibi düşünen biri daha genelde normal seviyede olduğu düşünülüyor. garanti olmasa servisten içeri girmem. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
osman ünal Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 benim gibi düşünen biri daha genelde normal seviyede olduğu düşünülüyor. garanti olmasa servisten içeri girmem. Polen hariç diğerlerini 100-110 liraya alıyorsun 20-30 da polene ver etti sana 140 lira, 60 lirada işçiliğe verirsin eder 200 lira e be kardeşim en ucuz fiyat veren yer 450-460 lira verdi premium olmak buysa 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 Bu fiyatlarla servisler garanti sürecini şantaj amaçlı kullanarak müşteriyi suistimal ediyorlar bence. Ağır bir suçlama belki ama maalesef böyle hissediyorum. İyi bir özel servisten daha iyi işçilik almıyorsunuz, çoğu zaman iş daha uzun sürüyor, bir de yıkatma sırasında bekleniyor, tamamen göz boyama o kısmı da. Açıkcası fatura veren, orijinal ürün kullanıldığını belgeyebilen bir yedek parçacı ve özel servisle bu suistimal sürecini kırmaya başlamak lazım. Ve mutlaka gitmeden önce pazarlık edin, gerekirse özel servise gideceğim diyerek. Yasal olarak doğru parçalarla doğru işlem yapıldığı sürece zaten imalat hatalarını garanti kapsamı dışında bırakamazlar ama uğraştırırlar. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 ecoboost 60 bin bakımı 527tl tuttu. Kdv indirimi bişeyler yaptılar 430 mu ne aldılar. Bu arada 1.6 ecoboostun 1 tane bujisi 28 tl mi neydi. Ayrıca şu motorun içini temizleme işlemide yaptılar yağ tortularınımı alıyolarmış neymiş. ben 330a yaptırmıstım bujide dahil bu fiyata .polen yoktu yalnız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 benzinli aracın servis süresi max 15 dakika , gereken parçalarda max 150 tl filan tutuyor ... adamlar %100'e yakın bindiriyorlar , tabi birde servisten randevu al , saatler sonra versinler cabası Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 Araba daha 12.000 de ne yapacaklar ki, yağ, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi değişecek, bu kadar yüksek fiyat vermelerini anlamıyorum. ben yetkili serviste aynı işlemi dizel bir araç için 200-250 tl ye yaptırıyorum mazot filtreside olursa 300-350ye yaptırırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Mert Kılıç Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 başeri aradım şimdi 360 lira fiyat çektiler.. tan otoda aynı fiyatı verdi.. bu fiyatları görünce niye ben kazıklanıyorum diye merak ettim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap