Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Aralık 15, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 15, 2011 Arkadaşlar iOS 5.0.1 untethered jb çıktı... Şu an sadece iPhone3GS, iPhone4, iPhone4-CDMA, iPad1, iPod touch 3G, iPod touch 4G için geçerli.... iPad 2 ve iPhone 4S Sahipleri şimdilik bekleyecekler... Sim kilitli cihaz sahipleri yeni bir açıklamaya kadar lütfen sabretsinler... Dev-Team Blog - Untethered holidays redsn0w 0.9.10b5 linkleridir (30 Ocak güncel) Mac için: https://sites.google...redirects=0&d=1 Windows için:https://sites.google...redirects=0&d=1 (sağ tıkla yönetici olarak çalıştır) 10b5'de ne değişti ? ibooks hatası giderildi... Cydia üzerinden CORONA yı indirip de güncelleme yapabilirsiniz.. NOT: Uygulama Hakkında; Eğer ki 5.0.1'de tethered jb yaptıysanız bu uygulama ile jb yaparlen install cydia seçeneğini kaldırın ve jb yapın... iOS 5.0.1 Download için: iPhone, iPod, iPad and Firmware/Software Download Resimli Anlatım: Anlatım bana aittir, aşağıda ki sitede paylaşıldığı için reklamı yapılmıştır...Alıntı DEĞİLDİR. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Yakup ön kayıt filan yaptıracakmıyım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 yok yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2011 Yayınlandı...Hayırlı olsun Not: beta sürümdür hatalar olabilir beklemekte fayda var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2011 Yakup sim kilitli cihaz sahipleri bekliycekmi hala Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2011 Yok yok şimdi sana özel ipsw hazırlayıp upload edeceğim onu yüklersin ve unlock edersin... Şimdi dediğim eve geçince şimdi dışardayım... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2011 E haydi bakalım hayrılı olsun... Biz de HaTiCe teleonumuzu Gingerbread 2.3.5 ve Sense 3.0'a "upgrade" ettik.. En güzel yanı pil kullanım süresi bende 3 güne çıktı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2011 HTC çok iyidir güzel bakınız Bizde bu yayınlanan şey cihazın işletim sistemini kırmak için yeni sürüm değil Yeni sürümümüz 1 ay sonra gelebilir. 5.1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2011 HTC çok iyidir güzel bakınız Bizde bu yayınlanan şey cihazın işletim sistemini kırmak için yeni sürüm değil Yeni sürümümüz 1 ay sonra gelebilir. 5.1 Amaaaan Yakup göründüğüm kadar cahil değilim, bizde de "root etme" olayı var, ama bir şeyleri kırmadan tıkır tıkır çalışıyor anlamındaydı mesajım. Neyse canım Ayfonculara bulaşmam, hayatta başarılar size! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2011 Yorum yokkk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2011 Şu aralar bende Ayfonu düşünmeye başladım ama pek mantıklı gelmiyor cüzdanımın dipini görmek.. Diyorum ki İpod Touch 4G alayım tel görüşmesini benim takozla yaparım. Ne kadar mantıklı sizce... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2011 Almayı düşünüyorsan arkadaşım satıyor tertemiz cihazı...500 tl ipod 4g süper Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2011 Tam limitlerim çerçevesinde konuştun Yakup abi... Babam gelsin bi ona göre bakayım.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2011 E haydi bakalım hayrılı olsun... Biz de HaTiCe teleonumuzu Gingerbread 2.3.5 ve Sense 3.0'a "upgrade" ettik.. En güzel yanı pil kullanım süresi bende 3 güne çıktı. Desire S mi bu sense 3.0a upgrade olan.. Bende de HaTiCe'nin sensation modeli var.Ocakta ICS bekliyoruz bakalım. Bu arada Iphone ve android sahiplerine beleş "drag racing" oyununu öneririm .. Acap bağımlılık yapıyor. Telefonda Hennessey Venom GT ful modlu , veyron super sport ve SSC ultimate aero sahibiyim. Android tabletimde ise daha başlardayım sadece Gumpert Apollo sahibiyim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2011 Yok yok şimdi sana özel ipsw hazırlayıp upload edeceğim onu yüklersin ve unlock edersin... Şimdi dediğim eve geçince şimdi dışardayım... Bende eve geçince anca müsait olurum zaten E haydi bakalım hayrılı olsun... Biz de HaTiCe teleonumuzu Gingerbread 2.3.5 ve Sense 3.0'a "upgrade" ettik.. En güzel yanı pil kullanım süresi bende 3 güne çıktı. HTC'ler güzel cihazlar gerçekten pil süreside muazzammış Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap