Deniz Gecgel Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2016 Bunlarda benden olsun. Özürlü tasarım şampiyonu benim gönlümde Toyota. (Aramızda sahipleri varsa içerlemesinler lütfen. :)) 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eray Alkan Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2016 buda benden Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2016 neyse iyice güncel arabalara gelmişsiniz kendimi çok çok çok zorladım bunu yapmamak için artık daha fazla dayanamıyorum buda benden gelsin o zaman 17 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2016 Bu ayın esprisi idi, tüm gerçeklik payına rağmen... 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Ün Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2016 2 saat önce, Sabri Özer said: Bu tasarimin sahibi Ferrari tasarımcısı Pininfarina hyundai yle dalga geçmiş bence biraz bir de aklıma tata nano geldi gelmez olaydı 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2016 bir aday daha ... PT Cruiser ...ne olduğu belirsiz (bkn.kimlik bunalımı) bir araçtır kendisi. https://en.wikipedia.org/wiki/Chrysler_PT_Cruiser 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2016 Spark Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2016 Şunu gördükçe de gülesim geliyor... 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2016 Şimdi, Serdar Eryürekli said: Şunu gördükçe de gülesim geliyor... ...yalan yok, ona ben de çok gülüyorum. 15 dakika önce, Burak Ün said: bir de aklıma tata nano geldi gelmez olaydı ... o da otomobil sayılıyordu değil mi? peHHH 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2016 Pompayla şişirmişler sankim az kaldı patlayacak MB GLE 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mehmet USLU Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2016 Fluencenin ilk çıktığı halinin ön tasarımı iğrenç gelirdi bana, sonra toparladılar biraz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eray Alkan Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2016 5 dakika önce, Fatih Mehmet USLU said: Fluencenin ilk çıktığı halinin ön tasarımı iğrenç gelirdi bana, sonra toparladılar biraz. + 1 İçi dışından da kötü bence 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2016 (düzenlendi) 21 dakika önce, Serdar yaman said: Pompayla şişirmişler sankim az kaldı patlayacak MB GLE hiiiç konuşmayın. şimdi olsa öyle de güzel kullanırsınız ki bunu, sürat motoru gibi kafasını kaldırarak gider hemde ama yinede mercedese bu kadar bmw özentisi bir araç yapmayı yakıştıramadım Nisan 6, 2016 Mert Yürüyen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2016 hiiiç konuşmayın. şimdi olsa öyle de güzel kullanırsınız ki bunu, sürat motoru gibi kafasını kaldırarak gider hemde Buna ödeyeceğim parayı daha güzel bişe alırım [emoji23][emoji23] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2016 Buna ödeyeceğim parayı daha güzel bişe alırım [emoji23][emoji23] Ben lpg li şahin almayı düşünsem mesela ona vereceğim paraya aynı motora sahip alttaki arabayı alabilirim. Yok yaa bir daha baktım da araba dememek lazım. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar