Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2016 (düzenlendi) 12 saat önce, Semih O. said: Eğer başıma bir şey gelmeyecekse bu da var. Hele eteklerdeki detaylara uyuz oluyorum. sedan focusa binen adamsın, böyle fotolar koyma, allah çarpar bak cuma cuma benden demesi Nisan 8, 2016 Mert Yürüyen tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2016 Matrix hala yüreğimi bukuyor olsa da ... ...böyle şeyler de var. Neymiş efendim? Retro stil'miş ... hade be! Bildiğin çirkin işte ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2016 Aklıma bu geldi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2016 1 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu said: Aklıma bu geldi Klasman dışı... 1948 üretimi, 1990'a kadar da devam etmiş. Naftalin kokulu gerçek bir klasik. Buna çirkin dedirtmem. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2016 2CV'ye çirkin denir mi hiç? Bir-O muhteşem bir üründür + klasiktir İki-Pek çok "modern" kardeşinin donunu bileğine düşürdüğü koşullarda ilerlemeyi sürdürür. Üç-...belki de en önemlisi Ruh ve Karakter sahibidir. (21yy. ürünü olmaması cabası) http://www.geo.de/reisen/community/bild/79986/2CV-Offroad ...ama bak bu çirkin işte o nasıl bir panjurdur be! ... pıHHHH 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2016 2 saat önce, Mert Yürüyen said: sedan focusa binen adamsın, böyle fotolar koyma, allah çarpar bak cuma cuma benden demesi iç bişeycikler olmaz, ceylan gibi sedanım var. Gene olsun, gene alırım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2016 Bir saat önce, Cem Boneval said: Klasman dışı... 1948 üretimi, 1990'a kadar da devam etmiş. Naftalin kokulu gerçek bir klasik. Buna çirkin dedirtmem. 54 dakika önce, Kaan Yagizer said: 2CV'ye çirkin denir mi hiç? Bir-O muhteşem bir üründür + klasiktir İki-Pek çok "modern" kardeşinin donunu bileğine düşürdüğü koşullarda ilerlemeyi sürdürür. Üç-...belki de en önemlisi Ruh ve Karakter sahibidir. (21yy. ürünü olmaması cabası) http://www.geo.de/reisen/community/bild/79986/2CV-Offroad ...ama bak bu çirkin işte o nasıl bir panjurdur be! ... pıHHHH Sevgili abilerim, fotoğrafın altına yazdığım yazı çıkmamış Aklıma döşova geldi, bir efsaneyi taklit etmeye çalışmış ve batırmışlar (bkn: no risk yanına yazdım bu kez) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2016 Ya foto koyulmus ben sadece destekleyecegim.. Honda City kadar karaktersiz cibilliyetsiz bir araba daha gormedim. Anlatmak istedigi hicbir sey yok arabanin. Beyinsiz gibi birsey. Oylesine uretilmis. Yani tovbe estagfurullah boyle bi acayip.. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2016 Ya foto koyulmus ben sadece destekleyecegim.. Honda City kadar karaktersiz cibilliyetsiz bir araba daha gormedim. Anlatmak istedigi hicbir sey yok arabanin. Beyinsiz gibi birsey. Oylesine uretilmis. Yani tovbe estagfurullah boyle bi acayip.. Anlatmak istediği şeyleri anlamışsın işte ??? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2016 Az önce böyle bir cisim yaklaştı. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2016 Kullanımı çok keyifli olsa da önceki neslinin aksine "bön" bakışları ile hafızalarımızda kaldı.. Etkileyici kalite ve konfor seviyelerine rağmen gelmiş geçmiş en çirkin araç ödüllerinden birini kazanabilmiş Ford modeli.. Şunları da unutmadan koyayım, Yakup "Opel e biniyon Ford a çok atıyon" demesin! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Pehlivan Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2016 Fabia 1 Sedan kasayı nasıl unutursunuz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2016 (düzenlendi) Tabi ya, Fabia sedan nasıl unutulur! Tofaş - Fiat Siena Nisan 28, 2016 Tolga KARACA tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2016 Bak bunu herkes bilmez R serisi - MPV Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mehmet USLU Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2016 R serisini şaka olarak koydun değil mi? Çünkü kendisi ara sıra 2. el ilan sitelerinde sıkıntıdan dolaştığımda baktığım modellerden biridir. Zevkler tartışılmaz tabi ki ama R serisi güzel araba be. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar