Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2016 1 saat önce, Mert Yürüyen said: neyse iyice güncel arabalara gelmişsiniz kendimi çok çok çok zorladım bunu yapmamak için artık daha fazla dayanamıyorum buda benden gelsin o zaman oldu mu?şimdi oldu mu? 35 dakika önce, Doğan Kurban said: Ben lpg li şahin almayı düşünsem mesela ona vereceğim paraya aynı motora sahip alttaki arabayı alabilirim. Yok yaa bir daha baktım da araba dememek lazım. bu da kısası galiba 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2016 26 dakika önce, Osman Türkol said: oldu mu?şimdi oldu mu? bu da kısası galiba hayır bu orjinali üstteki uzatması neyse ben kaçtım, nokta atışı ile maximum katkıyı yaptım bu konuya... 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2016 Dfm-succe Veee attrage Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2016 Daihatsu Applause (alkış) ..bunun neresi alkışlanır? o ayrı mevzu... 4 kişi kabin içi (el çantaları ile) buna binmeyi becerememiştik. (bkn.anısı var) ... size şöyle anlatayım. Bunu çizen tasarımcı büyük ihtimal ile ağır depresyondaydı ve ruh halini çizim masasına yansıttı. ...içinde mikro düzeyde dahi "neşe" kırıntısı barındırmayan bir ...şeydir (otomobil demeye dilim varmadı) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2016 2 saat önce, Mert Yürüyen said: neyse iyice güncel arabalara gelmişsiniz kendimi çok çok çok zorladım bunu yapmamak için artık daha fazla dayanamıyorum buda benden gelsin o zaman Aa Doğan'ın araba mı O Yapma Mert Focusclub burası. 1 saat önce, Doğan Kurban said: Ben lpg li şahin almayı düşünsem mesela ona vereceğim paraya aynı motora sahip alttaki arabayı alabilirim. Yok yaa bir daha baktım da araba dememek lazım. Bak şimdi nooldu, tamam ayrılın bakiim... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2016 15 dakika önce, Kaan Yagizer said: Bunu çizen tasarımcı büyük ihtimal ile ağır depresyondaydı ve ruh halini çizim masasına yansıttı. Bence sapkın ruh hali SsangYong tasarımcıları için de geçerli... Zaten daha isimden kaybediyor. Pardon yani... Actyon Turismo Musso Rodius zaten emsalsiz. Ne bileyim, tuhaflar gerçekten... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2016 Ben gelene kadar bitirmişsiniz. Ford Flex Sonracımaaa, Suzuki Swift Tata Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2016 Cenaze arabası Porsche Panamera 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2016 Daihatsu Applause (alkış) ..bunun neresi alkışlanır? o ayrı mevzu... 4 kişi kabin içi (el çantaları ile) buna binmeyi becerememiştik. (bkn.anısı var) ... size şöyle anlatayım. Bunu çizen tasarımcı büyük ihtimal ile ağır depresyondaydı ve ruh halini çizim masasına yansıttı. ...içinde mikro düzeyde dahi "neşe" kırıntısı barındırmayan bir ...şeydir (otomobil demeye dilim varmadı) Bunu tasarımcı çizmedi. Rotasyonla gelen muhasebeci çizdi. Alt toplam 4 teker 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2016 15 saat önce, Mert Yürüyen said: hayır bu orjinali üstteki uzatması neyse ben kaçtım, nokta atışı ile maximum katkıyı yaptım bu konuya... Mert öyle acayip noktadan vuruyon ki ne bileyim seninkinin bi benzeri de bende var ya 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2016 Tekrar tekrar baktım konuya yok göremedim.. Bunu nasıl paylaşmazsınız 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2016 3 saat önce, Ahmet A. said: Tekrar tekrar baktım konuya yok göremedim.. Bunu nasıl paylaşmazsınız Haklısın da sanırım bunu da Jean-Paul Belmondo gibi çirkinliği ile sevdik. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2016 3 saat önce, Ahmet A. said: Tekrar tekrar baktım konuya yok göremedim.. Bunu nasıl paylaşmazsınız Çevremde bir çok kadına çekici gelen bir arabaydı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2016 Bunua bugün sahil yolunda gördüm. Gözlerim kamaştı gerçekten. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2016 Eğer başıma bir şey gelmeyecekse bu da var. Hele eteklerdeki detaylara uyuz oluyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar