Ahmet Kırılmaz Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2016 On 11.04.2016 at 10:25, Faruk Çelik said: bi-xenon paket ise aracın boşver bunları tadını çıkar. En büyük pişmanlığım xenon paket almayışım oldu ama aracın en full'ünde olmaması da ayrı bir mantık. bu da ayrı bir güzellik katar diye umuyorum hocam o yüzden almak istiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2016 On 12.04.2016 at 12:14, Ahmet Kırılmaz said: bu da ayrı bir güzellik katar diye umuyorum hocam o yüzden almak istiyorum bu ürünlerin içinde bağlantı şeması var satıcıya sorun o yazar ona göre alın.Şema olunca her oto elektrikçisi anlar.diye umuyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Kırılmaz Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2016 6 saat önce, Osman Türkol said: bu ürünlerin içinde bağlantı şeması var satıcıya sorun o yazar ona göre alın.Şema olunca her oto elektrikçisi anlar.diye umuyorum. hocam yapacak usta buldum zaten malzemeleri sipariş etmiş onları bekliyoruz o zaten detaylı olarak anlatır montaj işini Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2016 9 saat önce, Ahmet Kırılmaz said: hocam yapacak usta buldum zaten malzemeleri sipariş etmiş onları bekliyoruz o zaten detaylı olarak anlatır montaj işini benim montajdan yana sıkıntım yok. benim elektrikçinin elinden bi kaçanla bi uçan kurtuluyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Kırılmaz Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2016 15 saat önce, Osman Türkol said: benim montajdan yana sıkıntım yok. benim elektrikçinin elinden bi kaçanla bi uçan kurtuluyor doğrudur hocam malesef bulunduğum şehirdeki elektirikçilerin gücü sadece doğana şahine yetiyor o yüzden montajı sisi yapan usta tarif edecek taktıracağım kişiye Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2016 9 dakika önce, Murat Ak yazdı: Far içinde orjinal gibi duran parçasıda varmıdır acaba Tam olarak ne demek istiyorsunuz? Anlamadım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap