Muhammet yıldız Oluşturma zamanı: Nisan 8, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 8, 2016 Aracm focus 3 2011 model hatchback aracmda start stop calsmyor emniyet kemeri ikazı kafasına gore calsyor kapı acldıgı zaman arac icindeki ısıklar yanmıyor ama kapı acık diye uyarı veriyor aractan inince kapıları kilitleyince teypn ustundeki ısıklar ack kalıyor bu problem nedendir acaba basna gelen varsa lutfen yardmcı olsn servis bisey bulamadı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Muhammet yıldız Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2016 Dizel arac ayriyettende gosterge panelindeki park sensorunun dugmesinin icindeki ısık cakar gibi yapıyor bazen bazen komple gidiyor Arac dizel Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2016 GEM kafayı yemiş herhalde. Yada bir şeyler kısa devre olmuş. Servis yetkili servis mi? Böyle bir arızayı tespit edememesi garip geldi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2016 İşin içine servis girmiş, bulamamış tuhaf. Akü bitme belirtileri gibi diyeceğim ama, öyle olmuş olsa servis çözerdi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Muhammet yıldız Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2016 Servise gitti arac gem modulunde arızlar varms tamir edildi dendi ama yine devam etti sikaytlerim ve otokoc genel mudurluge sikayet ettim goturdugum servis otokoc yenibosna Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2016 İlginç bir konu takipteyim geçmiş olsun ...araç benzinli mi dizel mi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Misafir Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2016 Öncelikli aküyü ölçtürün aracınızın gem modülünu gözden gecrimelerini isteyiniz sifirlama/reset ve yeniden programlama ile duzelir muhtemelen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2016 13 saat önce, Muhammet yıldız said: Servise gitti arac gem modulunde arızlar varms tamir edildi dendi ama yine devam etti sikaytlerim ve otokoc genel mudurluge sikayet ettim goturdugum servis otokoc yenibosna Muhtemelen program atmışlar, çözüldü diye düşünmüşler. GEM'in değişimi gerekebilir. Benzer bir sorun benim başıma eski focusta gelmişti. Klima kokusunu temizlesin diye sprey sıktım kanala. GEM modülü de tam benim sıktığım kanalın aşağısında imiş. Havalandırma borusundan sızan kimyasal gem'e akmış. Kapılar kilitlenmiyor, kendi kendine açılıyor, aydınlatmalar da saçmalıyordu. Neyseki servis akıntıyı temizlemişti, biz de gem'i kurtarabilmiştik. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Muhammet yıldız
Aracm focus 3 2011 model hatchback aracmda start stop calsmyor emniyet kemeri ikazı kafasına gore calsyor kapı acldıgı zaman arac icindeki ısıklar yanmıyor ama kapı acık diye uyarı veriyor aractan inince kapıları kilitleyince teypn ustundeki ısıklar ack kalıyor bu problem nedendir acaba basna gelen varsa lutfen yardmcı olsn servis bisey bulamadı
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 7 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap