Serkan Koç Oluşturma zamanı: Nisan 8, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 8, 2016 Sizin Focus 2 Motor ısındıktan Sonra Rolentide Anlık Yakıt Tüketimi Kaç Litre 110 tdci 0.5-0.6 litre 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2016 Normal bir değer. Araç içinde o an çalışan donanımlar tüketimi etkiler. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Uğur Akdaş Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2016 109 hp 1.6 Tdcı motor sıcakken 0.3-0.4 lt/h ama Yakup'un dediği gibi çalışan donanım, sis farı yada kalorifer vs. gibi herşey etkiliyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serkan Koç Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2016 (düzenlendi) Bütün donanımlar kapalı iken ki değer Nisan 8, 2016 Serkan Koç tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Uğur Akdaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2016 22 saat önce, Serkan Koç said: Bütün donanımlar kapalı iken ki değer Yazdığım değer genelde herşey kapalı iken oluyor. Bir yada birkaç şey açıkken değerde 0.1-0.2 gibi artışlar oluyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ahmet tunçer Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2016 Benim focus 2 de yol bilgisayarı olmadığı için göremiyorum görmek için ne yapmam lazım? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cihan Buğdaycı Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2016 54 dakika önce, Ahmet tunçer said: Benim focus 2 de yol bilgisayarı olmadığı için göremiyorum görmek için ne yapmam lazım? Verileri görmek için mevcut aracı satıp yol bilgisayarlı focus almanız lazım. Şaka bir yana orjinal olarak yapabileceğiniz birşey yok.Obd konnektöründen takılan cihazlar piyasada varmış ama ne kadar sağlıklı çalışır bir fikrim yok denemek lazım. https://turkish.alibaba.com/product-gs/v-checker-a622-tpms-gps-obd2-car-trip-computer-60274828576.html Örnek olarak bu google'a obd yol bilgisayarı yada obd trip computer yazarsanız detaylı bilgi edinirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Özkan Şen Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2016 1.6 tdci 90 hp normal sıcaklık ta 0.5-0.6 aralarında Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Serkan Koç
Sizin Focus 2 Motor ısındıktan Sonra Rolentide Anlık Yakıt Tüketimi Kaç Litre
110 tdci 0.5-0.6 litre
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 7 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap