Teoman S. Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2016 Evet ben yaptım ama direksiyon temini @Doğan Kurban sayesinde, montaj ise @Sarp D. Uygur kardeşim sayesinde yaptık. Saolsunlar.. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sarp D. Uygur Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2016 Abi 200 liraya titanium direksiyonu varsa göster biz de yararlanalım Hayırlı uğurlu olsun bu arada.. CC siz trend bırakmayacağız memlekette 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ergün YILDIZ Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2016 Teşekkürler @Sarp D. Uygur sayenizde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdurrahim K. Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2017 Hocam gerçekten süper bi anlatım emeğinize sağlık çoktandır bu konuyu öğrenmek istiyordum çok tşk ederim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüseyin O. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2017 sarp bey merhaba kayseriden katılıyorum.aracım ford focus 3 trend.aracımda hız sabitleyici car sanırım direksiyon simidi değiştrilmiş.ancak kullanım dışı.kayseriden yada yakın bir ilden bana yardımcı olabilecek birini bana yönlendirebilirimisiniz. --3 dakika sonra eklendi-- mail adresim [email protected] lütfen yardımcı olursanız çok memnun olurum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sarp D. Uygur Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2017 Valla ordan kimseyi bilmiyorum açıkçası. Sanıyorum Sivas ve Ankara da bu işi yapabilecek arkadaşlar var, onlardan yardım isteyebilirsiniz, olmadı yolunuz İzmir e düşerse hallederiz. Ya da ben o tarafa gelirsem.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Şenoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2017 Peki sonradan far sensörü filan ekleyebilir miyiz ki.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2017 2 dakika önce, Burak Şenoğlu yazdı: Peki sonradan far sensörü filan ekleyebilir miyiz ki.. https://www.focusclubtr.com/search/?q="far sensörü"&sortby=relevancy Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüseyin O. Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2017 peki sarp bey ankara için görüşebileceğim birinin teli yada adresini verebilirimisiniz --0 dakika sonra eklendi-- yada sivasta Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Çelik Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2017 Sarp beye çok teşekkür ederim bu konuda çok yardımcı oldu sarp abinin sayesinde cc sahibi olduk[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Ozcoban Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2018 @Sarp D. Uygur Bey Merhabalar, Bende bu hafta sonu aracıma CC montajı yapacağım fakat öğrenmek istediğim birşey var, Referans aldığınız site ile sizin anlattığınız bağlantı renklerinde bir farklılık mı var yoksa ben yanlış anlamış olabilir miyim? CC'den gelen Yeşil kablo, Sokete giden Siyah kabloya, ve CC'den gelen Siyah kablo, Sokete giden Kahverengi kabloya bağlandıığını söylemişsiniz. Fakat, referans aldığınız sitedeki şemada, CC'den gelen Yeşil kablo, Sokete giden Yeşil kabloya, ve CC'den gelen Siyah kablo, Sokete giden Siyah kabloya bağlanması gerektiği yazıyor. Acaba sokette o renkler olmadığı için mi çözemedim. şimdiden teşekkür ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mücahit Kalkanlıoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2018 Merhaba arkadaslar araniza yeni kadildim. Sarp hocam bu calismalarindan dolayi cok tesekkur ederim. Cruise control ile ilgili banada yardimci olurmusun sarp hocam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sarp D. Uygur Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2018 Referans aldığım sitede paylaşılan, direksiyon kablo demedine ilişkin şemaya bakarak yapmanız daha sağlıklı olur arkadaşlar. Kablo renkleri ezberimde yok ancak yapılması gereken; o şemadaki gibi 5 kablonun gitmesi gereken yerleri kesin tespit edip, o noktalara bağlantı kurmak. Cruise control düğme aparatından gelen 5 kablodan 3 tanesi doğrudan direksiyona giren soketteki boş yerlerine takılacak, diğer 2 tanesi de gitmesi gereken pinlere hangi renk kablo bağlıysa onlara bağlanacak. Videoyu da düzenleyebilirsem bununla ilgili kısmı daha anlaşılır hale getireceğim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mücahit Kalkanlıoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2018 Arkadaslar elm327 modifikasyonlu yada modifikasyona uygun cihazi nerden bulabilirim konu hakkinda yardimci olurmusunuz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Aldemir Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2018 Öncelikle paylaşım için teşekkür ediyorum. Ben bu hız sabitleyici kumandasını bulamıyorum 10-15 parçacı gezdim bir o kadarda telefon açıp sordum yok. Bir yerde direksiyon simidi ile beraber buldum 600 lira fiyatı var. Sizce çıkma almak mı daha mantıklı yoksa çin sitelerinden mi? Veya bildiğiniz parçacı var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap