Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Nisan 11, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 11, 2016 Elimde CorelDraw (cdr) ile çizilmiş bir şey var Bende bunu açacak program yok (azcık oynayıp .jpeg almam lazım). Elinde olandan ve anlayandan, her gün dokunacağı! ve çok az zaman alacak bir şey rica edeceğim...Kimler var acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 12 dakika önce, Yakup Çağatay said: Elimde CorelDraw (cdr) ile çizilmiş bir şey var Bende bunu açacak program yok (azcık oynayıp .jpeg almam lazım). Elinde olandan ve anlayandan, her gün dokunacağı! ve çok az zaman alacak bir şey rica edeceğim...Kimler var acaba? Adobe Illustrator kullanabilirsin. Yada Live Linux versionlarindan birini cd den boot edip http://sk1project.org/modules.php?name=Products&product=sk1&op=download bunu kullanabilirsin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 6 dakika önce, Servet Özkan said: Adobe Illustrator kullanabilirsin. Yada Live Linux versionlarindan birini cd den boot edip http://sk1project.org/modules.php?name=Products&product=sk1&op=download bunu kullanabilirsin. Bir daha kullanacağımı sanmıyorum ama, 2 dk'lık şey için inmesini bekle cd yap falan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 2 saat önce, Yakup Çağatay said: Bir daha kullanacağımı sanmıyorum ama, 2 dk'lık şey için inmesini bekle cd yap falan Keyfiniz bilir pasam Bende bu kadar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Photoshop da açıyor, onu kullanan da olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Şimdi, Yakup Çağatay said: Photoshop da açıyor, onu kullanan da olur Evdeki bilgisayarda var PS Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Akşama kadar çıkmazsa adres belli o zaman teşkür 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Var bende PS. Ama emin misin PS'nin desteklediğine? @Yakup Çağatay Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Abi şimdi bir arkadaşımla buluştuk onda da ps var ama o çizimi pixel yapıyor biraz oynayınca PS'de pdf olarak açtık. Corel veya illustrator kullanmamız gerekiyor, 2.si ile yapmaya çalışacağız o da var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Uzun zamandır kullanmıyorum Corel'i o sebeple bir şey diyemeyeceğim. Ama istersen gönder PS'de deneyeyim ben de. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraç Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2016 (düzenlendi) Profesyonel olmasa da Corel Draw kullaniyorum bazen.Anladigim kadari ile vektorel bir cizimi jpeg olarak kaydetmek istiyorsunuz.Yardim edebildigim kadar yardimci olmaya calisirim seve seve. Yardimi olursa boyle bir site var : http://www.zamzar.com/convert/cdr-to-jpg/ Nisan 12, 2016 Hakan Saraç tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2016 Semih abiyle hallettik, çok ama çok teşekkür ederim. İlerleyen dönemde yine lazım olursa dönüş yaparım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraç Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2016 3 dakika önce, Yakup Çağatay said: Semih abiyle hallettik, çok ama çok teşekkür ederim. İlerleyen dönemde yine lazım olursa dönüş yaparım. Eger yardim edebilecegimiz birsey olursa seve seve. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar