Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Bu arada Tesla Model S'de de 3 Isofix varmış. Bagaj desen gani [emoji3] Navi zaten var söyleme gereği duymuyorum. [emoji3] Basligi kapatma vakti gelmis baya baya :) 9 numero Twingo diyor Semih [emoji4] Twingo'da 3 isofix olsa neee olmasa ne 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 3 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu said: 9 numero Twingo diyor Semih Demek ki, Twingo deyip geçmeyeceğiz hocam. 2 dakika önce, Alperen G. said: Basligi kapatma vakti gelmis baya baya Sorun çözüldüğüne göre dağılabilirız Ya kusura bakmayın, alışık değilim akşamları böyle yalnız internetlerde takılmaya. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 kaç isofix bilmiyorum ama , vw touran inceleyebilirsiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 (düzenlendi) Bu arada Citroen Picasso için fiyat ne kadar? Bir de Zafira'da da olabilir 3 isofix. Nisan 11, 2016 Semih O. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Çözüm basit. Sadece çok uzaklarda arıyorsun. Al bi port bagaj rahat et Hem Focusa ihanet etmemis olursun (bkn. Piyango çıkınca ilk iş hatunu degisen kişi) Bebiş grldi diye araç mı değişir (iyi ki sedan almışım ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Sorun çözüldüğüne göre dağılabilirız [emoji3] Ya kusura bakmayın, alışık değilim akşamları böyle yalnız internetlerde takılmaya. Estagfurullah saka yapiyorum ben de.. kaç isofix bilmiyorum ama , vw touran inceleyebilirsiniz Baktim. Ulkemizde suan satisi yok.. En azindan vw sayfasinda oyle bir arac yok.. Bu arada Citroen Picasso için fiyat ne kadar? Bir de Zafira'da da olabilir 3 isofix. 100bin istiyor 2015 model var elinde.. 2016 106k civari.. Çözüm basit. Sadece çok uzaklarda arıyorsun. Al bi port bagaj rahat et [emoji4] Hem Focusa ihanet etmemis olursun (bkn. Piyango çıkınca ilk iş hatunu degisen kişi) [emoji4] Bebiş grldi diye araç mı değişir (iyi ki sedan almışım [emoji6] ) Iste en sevmedigim cevap. tesvikten uzak, ekonomi odakli, heves kirici, baltali ilah Zagor Ote yandan mantikli.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 ya benim kafa gitmiş tiguan yazacağıma touran yazmışım. I'm sorrry... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 İçi tuhaf, dışı içinden de tuhaf olsa da c4 grand picasso iyidir. Tasarımını sevdiysen pişman olmazsın, al gitsin. Çaresizlik deyince ben de bir şey var sandıydım 3 isofix olayını anlamadım. Çoğu arabanın arka üçlüsüne 3 tane çocuk koltuğu yanyana sığmaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Opel İnsignia Sport Tourer veya Country Tourer'a baktın mı abi hiç? Bildiğim ve araştırdığım kadarıyla istediğin gibi 3 isofix var onlarda da. Sports Tourer'da varmis. Dedigin iyi oldu bu da guzelmis. İçi tuhaf, dışı içinden de tuhaf olsa da c4 grand picasso iyidir. Tasarımını sevdiysen pişman olmazsın, al gitsin. Çaresizlik deyince ben de bir şey var sandıydım [emoji4] 3 isofix olayını anlamadım. Çoğu arabanın arka üçlüsüne 3 tane çocuk koltuğu yanyana sığmaz. Iste buna sigiyor 3 koltuk da mesele o degil. Gerektiginde ortaya da takabilmek onemli olan.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 dua:Allah kolaylık versin tavsiye: Lütfen sw almayın (çok tipsiz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 dua:Allah kolaylık versin tavsiye: Lütfen sw almayın (çok tipsiz [emoji4] Opel icin mi dediniz yoksa Focus SW tavsiyesi icin mi dediniz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Toyota Verso ne dersiniz bence çok güzel bir aile aracı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 (düzenlendi) 15 dakika önce, Alperen G. said: Opel icin mi dediniz yoksa Focus SW tavsiyesi icin mi dediniz? Benim sw araçlar içinde tasarım olarak beğendiğim çok az araba var.Son kasa passat güzel http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-biniciye-passat-var-1.6-tdi-bmt-dsg-boylesi-yok-277294419/detay Bir de audi a4'ün sw olanı var yanılmıyorsam.O da hoşuma gitmişti.Yalnız marka takıntınız var anladığım kadarıyla.Alman araçlarını seviyorsunuz.İçinize sinmiyorsa gidip c4 almayın derim.Sonra sıkıla sıkıla gidersiniz aracın yanına hoş olmaz.Kolay gelsin edit: bu aracı atlamışım.Volvo v60 mutlaka bakmalısınız.Genişliği sizi tatmin ederse tipi en güzel bu bence http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-gerz-otomotiv-den-2011-volvo-v60-1.6-drive-115-ps-premium-279591715/detay Nisan 11, 2016 hüseyin ipek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Alma hacı bişey.. Evde dur.. Gezip nabacan? Ya da Ahmeti dinle... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Benim sw araçlar içinde tasarım olarak beğendiğim çok az araba var.Son kasa passat güzel http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-biniciye-passat-var-1.6-tdi-bmt-dsg-boylesi-yok-277294419/detay Bir de audi a4'ün sw olanı var yanılmıyorsam.O da hoşuma gitmişti.Yalnız marka takıntınız var anladığım kadarıyla.Alman araçlarını seviyorsunuz.İçinize sinmiyorsa gidip c4 almayın derim.Sonra sıkıla sıkıla gidersiniz aracın yanına hoş olmaz.Kolay gelsin Aksine marka takintim yok.. Tek takintim ihtiyaclarim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar