Osman Çağıldak Oluşturma zamanı: Nisan 18, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 18, 2016 Merhabalar forumdaşlar focusumun 60000 bakımı yaklaştı ve ebde servisten fiyat alayım dedim Şanlıurfada öğretmen olduğumdan buradaki Şanlıurfa oto ford yetkili servisine gittim ve bakıma 650 tl dediler sanki biraz fazla geldi bana ama sizce normal mi bu ? şimdiden teşekkürler... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2016 @Onur Sezgin yeni yaptırmıştı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Admin Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2016 Otomatik Mesaj Bu konu, Otomobiller Hakkında > Yakıt ve Lpg Konuları kategorisinden Otomobiller Hakkında > Bakım - Servis & Yedek Parça kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2016 36 dakika önce, Osman Çağıldak said: Merhabalar forumdaşlar focusumun 60000 bakımı yaklaştı ve ebde servisten fiyat alayım dedim Şanlıurfada öğretmen olduğumdan buradaki Şanlıurfa oto ford yetkili servisine gittim ve bakıma 650 tl dediler sanki biraz fazla geldi bana ama sizce normal mi bu ? şimdiden teşekkürler... balıkesirdeki servisten 735 tl fiyat almıştım...sponsor firma @ER-OL Otomotiv den malzemeleri alıp dışarda bir ustaya işçilik 50tl den yaptırdım..üçte bir fiyatına denk geldi nerdese... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2016 İstanbul'da arkadaş için aynı fiyatı aldık ama % 15 iskonto yaptırdık... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Çağıldak Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2016 % 15 lik bir indirmi var dediler ama öyle mi 650 yoksa 650 den % 15 mi orası muallak peki neleri değiştiriyorlar hocam bu konuda bir bilginiz var mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2016 (düzenlendi) 27 dakika önce, Osman Çağıldak said: % 15 lik bir indirmi var dediler ama öyle mi 650 yoksa 650 den % 15 mi orası muallak peki neleri değiştiriyorlar hocam bu konuda bir bilginiz var mı ? Polen,hava,yağ,yakıt filtresi değişiyor..balataları da kontrol ettirirsiniz.. Nisan 18, 2016 Onur Sezgin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap