Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
ford focus 2015 model titanium paket 1.6 dizel focusum var bu araca Antep'te Paşatuningde yazılım attırdım bir kaç sorum olacak
araç eskisine nazaran çok duman atıyor hele ki 2. viteste bu normal mi??
bir de dün gece çok fazla sıkıştırdım aracı motordan fırlayacakmış gibi ses geliyordu,tak tak vuruyordu kaputun orda bişeyler ve yanık kokusu falanda geldi.Ama bu gün bindiğimde hiç bir şey yoktu her şey normaldi motordan ses gelmesi ve yanık kokusu normal mi yanık kokusu hakkında çok araştırma yaptım bir sürü nedeni varmış ama içimi rahatlatmak için sizlere de sormak istedim.
Soru
Ahmet Kırılmaz
ford focus 2015 model titanium paket 1.6 dizel focusum var bu araca Antep'te Paşatuningde yazılım attırdım bir kaç sorum olacak
araç eskisine nazaran çok duman atıyor hele ki 2. viteste bu normal mi??
bir de dün gece çok fazla sıkıştırdım aracı motordan fırlayacakmış gibi ses geliyordu,tak tak vuruyordu kaputun orda bişeyler ve yanık kokusu falanda geldi.Ama bu gün bindiğimde hiç bir şey yoktu her şey normaldi motordan ses gelmesi ve yanık kokusu normal mi yanık kokusu hakkında çok araştırma yaptım bir sürü nedeni varmış ama içimi rahatlatmak için sizlere de sormak istedim.
cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler
Saygılar
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 21 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap