Bu popüler bir ileti. H. Cenk Oluşturma zamanı: Nisan 19, 2016 Bu popüler bir ileti. Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 19, 2016 Geçen sene eşimin meslek grubunun Ankarada bir konferansı oldu. İşyerinden biri (adı Murat) ile eşim gidecekti. Muratın, aynı meslekten olup başka yerde çalışan yakın bir arkadaşı da arabasıyla gidecekmiş. Birlikte gidelim demiş. O da bizim işyerinde bir hanım var falan deyince araç sahibi onu da alırız demiş Muratı tanıyorum ama diğerini tanımıyorum. Açtım telefonu hoşbeşten sonra Murat arkadaşının arabası ne dedim. Pek anlamaz arabadan " Valla Lada mı ne , öyle bir şey" dedi. Benim aklıma 94 model Lada samara geldi Ulan hurda ile uzun yola çıkılır mı ne gerek var atlasın YHTe gitsin dedim içimden ama artık vazgeçemeyiz ayıp olur. Neyse dedim TEMden gidecekler yolda kalsalar bile başlarına bir iş gelmez . Neyse biz buluşma yerinde beklemeye başladık. Bize bir araba yanaştı dev LEDleri ile ben kenara çekildim yol vermeye tam önümüzde durdu. En son model dizel otomatik bir skoda octavia, geniş ferah tertemiz gıpgıcır. Murat ön koltukta sırıtıyor.. Murat lada dedin bu skoda octavia en az 90 bin dedim. Aman işte lada mı skoda mı her neyse dedi Araç sahibi biraz bozuldu.. Sen istediğin kadar parayı ver arabayı anlamayana lada mı skoda mı ne oluyor işte Kayınpederim 86 yaşında Allah uzun ömür versin. Araba kullanmayı da çok severdi ama 79 yaşında aynı yıl 3 kaza yapınca oğulları arabayı sattılar. Adam çöktü resmen. Bir tane de yeğeni var bizim sitede oturuyor çok zengin fabrikatör bir adam en son 520d si vardı. Geçen amcasını yani bizim kayınpederi ziyarete gitmiş. Ertesi gün de biz gittik. Laf lafı açtı. Yeğeninin araba değiştirdiğinden bahsetti. Ne almış dedim. FIAT almış dedi doblo mu ne .. Sokağa baktık bir tane doblo gösterdim hee bundan dedi. Baba yanlışın var o hayatta almaz bu arabayı dedim. Yaa gözümle gördüm falan dedi. Neyse 1-2 gün sonra bizim sitede onun oğlunu gördüm. Baban arabayı mı değiştirdi diye sordum. Evet Volvo XC60 aldı diye kasındı çocuk. Volvo deyince bizim kayınpeder ne bilsin doblo anlamış, FIAT almış diyor. Arkası düz, yüksek araba; yakıştırmış dobloyu XC60a . Mercedes Audi BMW almış olsa yanılır mıydı hiç ? İmaj önemli ... 22 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2016 Ben o yüzden Ford kullanıyorum hocam ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2016 ☺ keyifle okudum çok yaşayın Cenk Hocam, 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2016 acaba bir gün: "spor araba işte önünde at mı boğa mı bir hayvan vardı da hatırlamıyorum" tadında bir anı da olcak mı 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat E. Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2016 Lüks arabada ben de imaj önemli diyorum Diğer türlü ikinci elde satması zor ve değer kaybı fazla oluyor. Bana göre bir kaç model harici audi bile imaj konusunda bmw mercedes le yarışamaz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2016 İkiside sert kaya olmuş örnek olarak 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap