Emrah yılmaz Oluşturma zamanı: Nisan 19, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 19, 2016 Arkadaşlar merhaba, benim focus aracımın özellikle avm girişlerinde bagajı açmak istediklerinde açılmıyor, ben içeriden düğmeye bassamda açılmıyor, aracı stop ettikten sonra açabiliyorlar, her bagaj açılmasında aracımı stop etmem lazım mı yoksa benim bilmediğim birşey yada arızamı var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2016 3 dakika önce, Serkan Karakoca said: sürekli yapılırsa el gücü ile elektrikli amortisörün bozulma ihtimali yüksek bence bütün dengesi değişiyor fuuuşşşt diye ses geliyor birde zor kapanıyor ... keşke focus hb içinde ford yapsaydı bu sistemi havalı oluyor herkes dikkatli dikkatli bakıyor şaşırmış surat ifadesi ile Sanıyorum bu sistemin amortisör ile pek alakası yok, yani motor ve dişli sistemi sonuçta, elle yapınca herşey aynı şekilde çalışıyor sadece elektrikle değil el gücü ile dönmüş oluyor. Bu durumda bir zararı olmaması lazım. Tabii fazla hızlı yapılırsa zarar görebilir. Kendisi çalışırkende aynı ses çıkıyor zaten. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2016 (düzenlendi) Şimdi, Ozan Kar said: Sanıyorum bu sistemin amortisör ile pek alakası yok, yani motor ve dişli sistemi sonuçta, elle yapınca herşey aynı şekilde çalışıyor sadece elektrikle değil el gücü ile dönmüş oluyor. Bu durumda bir zararı olmaması lazım. Tabii fazla hızlı yapılırsa zarar görebilir. Kendisi çalışırkende aynı ses çıkıyor zaten. elektrik motorlu amotisör sağ ve sol yanda gördüklerin içerisinde vinç misali çelik halat var sarıyor ve açıyor bir ara araştırmıştım yanlış bilgilendirmeyim ama göz ucu ile bakmıştım nette Nisan 19, 2016 Serkan Karakoca tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Gün Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2016 2 saat önce, Emrah yılmaz said: Sürücü kapısı açılıyor, tek sıkıntı bagaj kapağında. stop etmeden açılmıyor Vites p deyken denedinizmi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Koray Kahraman Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2016 Sanırım aracınız Otomatik Vites. Bu sebeple Mehmet Gün Bey'in de dediği gibi P konumunda denediniz mi? Ben de aynı şekilde karşılaştım, P'ye almadan açılmıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emrah yılmaz Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2016 20 saat önce, Mehmet Gün said: Vites p deyken denedinizmi. Evet onuda denedim ama stop etmeden hiçbir şekilde açmıyor kapağı. Bizim araçlarda otomatik kapama gibi bir durum var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2016 her mesajı okumadım.. avm girişlerinde arabam çalışır vaziyette iken, malum kontakta takılı..2 kere basınca bagaj açılıyor(sedan) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Kamil Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2016 İlk başlarda beni de çok uğraştırmıştı, durup vitesi P'ye aldıktan sonra anahtardaki bagaj açma tuşuna iki kere basıp açıyorum. Gerçi bu arada güvenlik bagaj kapağını kanırtıp duruyor. Birgün ben bu işlemleri yapıncaya dek birisi bagaj kapağını yerinden sökecek ve sorunu kökünden çözecek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Kalmış Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2017 Hazır kapıdan konu açılmışken. Focus 4 HB aracım var. Geçenlerde AVM otoparkına girerken güvenlik görevlisi bagajı kapağını açamadı. Bana içerden açmamı söyledi, ben de içerden açılmıyor orada düğme var dedim. Sonra bir şans eseri dugmeyi buldu açtı. Bizim araçlarda bagaj kapağı içerden açılamıyor mu. Neden böyle yapmışlar ki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2017 2 dakika önce, Mehmet Kalmış yazdı: Hazır kapıdan konu açılmışken. Focus 4 HB aracım var. Geçenlerde AVM otoparkına girerken güvenlik görevlisi bagajı kapağını açamadı. Bana içerden açmamı söyledi, ben de içerden açılmıyor orada düğme var dedim. Sonra bir şans eseri dugmeyi buldu açtı. Bizim araçlarda bagaj kapağı içerden açılamıyor mu. Neden böyle yapmışlar ki. Merhaba, öncelikle aracınız 4 değil MK3 MCA. Halk dilinde 3.5 İkinci olarak mesajınızı doğru konuya aldım, burayı okuduktan sonra sorun devam ediyorsa tekrar dönüş yapabilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2017 28 dakika önce, Mehmet Kalmış yazdı: Hazır kapıdan konu açılmışken. Focus 4 HB aracım var. Geçenlerde AVM otoparkına girerken güvenlik görevlisi bagajı kapağını açamadı. Bana içerden açmamı söyledi, ben de içerden açılmıyor orada düğme var dedim. Sonra bir şans eseri dugmeyi buldu açtı. Bizim araçlarda bagaj kapağı içerden açılamıyor mu. Neden böyle yapmışlar ki. içerden açılma yok, kapıları kilitlediyseniz dışardan açılmaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Emrah yılmaz
Arkadaşlar merhaba, benim focus aracımın özellikle avm girişlerinde bagajı açmak istediklerinde açılmıyor, ben içeriden düğmeye bassamda açılmıyor, aracı stop ettikten sonra açabiliyorlar, her bagaj açılmasında aracımı stop etmem lazım mı yoksa benim bilmediğim birşey yada arızamı var
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 25 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap