Zafer Yusoğlu Oluşturma zamanı: Nisan 19, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 19, 2016 Forumdaki toplam km göstergeleri araba resminin altında yani sağ alt köşede bendekindeki sol en alt köşede. Bendemi bir terslik var acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2016 yazılım farkı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 H. Cenk Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2016 Makyajlınınki böyle ve bence daha güzel Bizimkilerde (yani sizinkinde) ayrıca digital hız var. Makyajsızda o özellik yok.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2016 dijital hız da neymiş direk gpsden ölçüyom kesin sonuç Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2016 1 dakika önce, Murat Kavuk said: Bende var dijital hız Hatta iki tane de yol bilgisayarı var. Ama mantığını anlamadım, acaba neden 2 tane yol bilgisayarı var. Ford, akıllı anahtar ile ilgili ek bir özellik olarak falan mı düşündü bunu? bende olsaydı şöyle kullanırdım: 1 tanesini her depo doldurmada, diğerini bi yerden bi yere giderken bazen sıfırlardım. Bir diğer kullanım yine biri her depo diğeri uzun dönem yani alındığından beri olmak üzere olabilir (en azından bakımdan bakıma ) . 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 H. Cenk Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2016 Tabii tabii biri depo dolumundan dolumuna diğeri ise günlük veya bir seyahat için ayrı kullanılabilir. trip comp 2 yanlış hatırlamıyorsam 2006 fiestada bile vardı. VWnin gözünü seveyim her depoyu ve her seyahati sen istesen de istemesen de o ayrı ayrı tutuyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hakan K Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2016 @Murat Kavuk abi bendeki göstergede depodaki mazotla gidilecek km sayacı 999 gösteriyor üç haneli. 4 haneli göstermiyor sende de öyle mi? bu arada uzun zamandır 999 da gidiyorumda söylemesi ayıp ortalama 5.3lt Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2016 2 dakika önce, Hakan K said: @Murat Kavuk abi bendeki göstergede depodaki mazotla gidilecek km sayacı 999 gösteriyor üç haneli. 4 haneli göstermiyor sende de öyle mi? bu arada uzun zamandır 999 da gidiyorumda söylemesi ayıp ortalama 5.3lt Ben 6.0'nın altına inemedim aldığımdan bu yana. 999+ şimdilik hayal. Bu dijital sanki biraz insanı gaza getiriyor Ama eski göstergede 1000 küsur değerler gördüğümü hatırlıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2016 geçen yaz bir ara 1200 değerlerde görmüştüm bu yaz tatilinde dahada iyi değerler göreceğime inanıyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2016 Benim araba daha 900 km bile göstermedi. Hep 800 küsür km. Araba 1800 km de ondanmı acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 H. Cenk Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2016 8 dakika önce, Zafer Yusoğlu said: Benim araba daha 900 km bile göstermedi. Hep 800 küsür km. Araba 1800 km de ondanmı acaba benimki de öyle. Şunu kabul etmek lazım..ıslak kavrama powershift daha sorunsuz (umarım öyle oldun sorunsuz diye aldık çünkü) , performansa yönelik bir şanzıman ama yapısı gereği aşırı ekonomik değil. Bir tam otomatik kadar olmasa da düz vitese göre daha fazla yaktırıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kerem Bozdoğan Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2016 son Ankara seyahatimde acelem yoktu, hızı mümkün olduğunca yol boyunca 97-98km'ye sabitledim. Ankara'da adrese ulaştığımda seyahatin ortalama tüketimi 4.1-4.0 arasında oynuyordu. daha aşağı inmezdi sanırım. zaten bu gösterdiği ortalamanın da yukarı doğru bir miktar sapması vardır mutlaka. bu durumdayken 1250km civarı menzil gördüm yanlış hatırlamıyorsam. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2016 Daha iyileri var ama ilk bulduğum bu Ne ekonomikti pee 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kerem Bozdoğan Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2016 Bu tabloda daha uzun menzil göstermesi gerekmez mi? Düz mantık (53/3,5)*100=1500 gibi mi olmaşı yoksa ortalama yakıt ve menzil hesaplamasını birbirine senkronize yapmıyor mu acaba yol bilgisayarı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2016 Bu tabloda daha uzun menzil göstermesi gerekmez mi? Düz mantık (53/3,5)*100=1500 gibi mi olmaşı yoksa ortalama yakıt ve menzil hesaplamasını birbirine senkronize yapmıyor mu acaba yol bilgisayarı? Yakıt alınana kadar kullanılan tüketim ( depo dolumunda) değer hesabı ile yakıt aldıktan sonra kullanımda ki daha iyi değerler hesaplanırken bahsettiğin gibi yol yaptıkça km düşmek yerine artışlar gösteriyor ki buda aradaki farkı açıklıyor, üff sanki biraz karışık anlatım oldu sanki umarım anlaşılmıştır, 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2016 Şimdi, Bekir B. said: Yakıt alınana kadar kullanılan tüketim ( depo dolumunda) değer hesabı ile yakıt aldıktan sonra kullanımda ki daha iyi değerler hesaplanırken bahsettiğin gibi yol yaptıkça km düşmek yerine artışlar gösteriyor ki buda aradaki farkı açıklıyor, üff sanki biraz karışık anlatım oldu sanki umarım anlaşılmıştır, Ya arabasından ayrı kalınca böyle oldu. Yengemle çok doktor kırıkçı çıkıkçı hacı hoca gezdik ama yok olmadı. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Zafer Yusoğlu
Forumdaki toplam km göstergeleri araba resminin altında yani sağ alt köşede bendekindeki sol en alt köşede. Bendemi bir terslik var acaba?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 22 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap