Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Arkadaşlar,Ön yolcu kapısındaki tutamaç üzerindeki koyu gri bÖlümde soyulma oldu bende...Sürücü tarafında yok ama yolcu tarafında var...Müsait olunca fotosunu çektim,koyacağım...Servis yolu gÖzüktü..Garantiden ilk değişim yapılacak galiba...
Soru
Bora A.
Arkadaşlar,Ön yolcu kapısındaki tutamaç üzerindeki koyu gri bÖlümde soyulma oldu bende...Sürücü tarafında yok ama yolcu tarafında var...Müsait olunca fotosunu çektim,koyacağım...Servis yolu gÖzüktü..Garantiden ilk değişim yapılacak galiba...
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
31
19
13
12
Popular Days
Ara 19
43
Ara 20
39
Ara 21
12
Ara 22
4
Top Posters For This Question
Bora A. 31 posts
Mertol Kip 19 posts
Emre D. 13 posts
Tevfik 12 posts
Popular Days
Ara 19 2011
43 posts
Ara 20 2011
39 posts
Ara 21 2011
12 posts
Ara 22 2011
4 posts
Popular Posts
Bora A.
Eveeeeeet,soyulmanın kaynağı belli oldu beyler...Aynalara asılan araba kokusu !!! Ne alaka yaaa demeyin..Olay Şöyle...Ben o araba kokusunu aynada sallanıyor diye kapı açma mandalına asmıştım..Kokuda o
Tevfik
zaten 70000 bine alıp SOYULMUŞTUNUZ...bir boya soyulması olmuş nolacak yawwwww.....
Cem Boneval
Yok Bora sen 70 kere şerbetlisin sana yapmazlar böyle bir şey, ben ihbar etsem bile yapmazlar. Endişeye gerek yok... Bir de olayın başka boyutu var: Boyayı sökecek kadar güçlü bir madde niye koku ni
Bu soruda 101 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap