Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Nisan 28, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 28, 2016 G.G.G.G.G. 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerem Bozdoğan Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2016 Direk link var mı? Açamadım tapatalktan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2016 Şimdi, Kerem Bozdoğan said: Direk link var mı? Açamadım tapatalktan https://www.youtube.com/watch?v=snena4Ovnhg 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2016 (düzenlendi) Nazım Hikmet Ran'ın yaşamı bu ülkenin vatandaşlarına karşı ne kadar zalim olabileceğinin ibretlik öyküsüdür. Nisan 29, 2016 Cem Boneval tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2016 Şu şiirin de Nazımın olduğunu hatırlatalım Sararken alnımı yokluğun tacıSilindi gönülden neşeyle acıKalbe muhabbette buldum ilacıBen de müridinim işte MevlanaEdebe set çeken zulmeti deldimAşkı içten duydum, arşa yükseldimKalpten temizlendim, huzura geldimBen de müridinim işte Mevlana 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2016 Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür. Ve bir orman gibi kardeşçesine... Ölümünün 53. yıl dönümünde Nazım Usta'ya selam. Işıklar içinde uyu... 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2017 @Süleyman Ünal 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2017 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: @Süleyman Ünal A haa ben burayı unutmuşum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2017 6 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: A haa ben burayı unutmuşum Uzun duvar gibi yazıyı kimse okumuyor abey ama belki dinler 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2017 Bu başlığı hatırlamıyorum dahi. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2017 Ben de gelecek güzel günlerin umuduyla, Ahmed Arif'le selam edeyim o zaman. @Süleyman Ünal 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2017 Ben de Duman'la gireyim konuya. Şarkıdaki komşu toprağa kimi gömmüşler sorusunun cevabı: Nazım .. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap