2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız×
Hoş Geldiniz!
Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Merhaba arkadaşlar yeni aldığım aracım ile ilgili ilk eksik gördüğüm konudan (kendim ile alakalı ) ön kısmı hesaplayamamdan dolayı öne park sensörü takmayı düşünüyorum. Biraz forumda da araştırdım c max e ön tampona park sensörü takan oldu mu diye ancak henüz bir sonuç bulamadım. Daha önce bu işlemi yapan var mı? Neye dikkat etmem gerekli ? Park sensörün beynini motorda mı bırakmam mantıklı olur led panel sizce en mantıklı nerede durur bu konuda fikir ve tavsiyelerinizi merak ile bekliyorum.
Soru
Mustafa Pehlivan
Merhaba arkadaşlar yeni aldığım aracım ile ilgili ilk eksik gördüğüm konudan (kendim ile alakalı ) ön kısmı hesaplayamamdan dolayı öne park sensörü takmayı düşünüyorum. Biraz forumda da araştırdım c max e ön tampona park sensörü takan oldu mu diye ancak henüz bir sonuç bulamadım. Daha önce bu işlemi yapan var mı? Neye dikkat etmem gerekli ? Park sensörün beynini motorda mı bırakmam mantıklı olur led panel sizce en mantıklı nerede durur bu konuda fikir ve tavsiyelerinizi merak ile bekliyorum.
Araç: 2004 cmax ghia
Park sensörü: http://urun.n11.com/park-sensoru/cyclone-bh062a-dijital-ekranli-4lu-park-sensoru-gri-P65863334
En önemlisi elektriği nerden almam mantıklı olur?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 6 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap