Abdullah Fırat Engür Oluşturma zamanı: Mayıs 3, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 3, 2016 (düzenlendi) merhaba arkadaşlar.. Çinden gelen birkaç ürünüm ve türkiyeden aldığım aksesuarlarla focusuma birkaç ekleme yaptım ve fotoğrafları sizinle paylaşmak istedim.. Mayıs 3, 2016 Abdullah Fırat Engür tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsmail Yıldız Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2016 merhabalar, direksiyon kılıfı da siyah olsa sanki koltuklarla daha bir güzel dururdu bence,ama tabi sizin zevkiniz:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2016 Bence hoş olmamış ayrıca yasa dışı cihazı da görmedik sanmayın 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Reşat Özsüer Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2016 güle güle kullanın. (cihaz işe yarıyormu bu arada ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2016 Fazlaca işe yarıyor. direk -0- gösteriyo. Ee haliyle anlaşılıyor tabiki.. Gerek yok, atın gitsin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2016 Türkiye ye gelirken o cihazdan getirirseniz ilk müşteri benim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2016 Güle güle kullanın ama ben kılıf sevmiyorum, 5 tane küçük çocuk varsa ve arabada sık sık bir şeyler yeniyorsa olabilir... Aksi taktirde senede 1 temizlik yeter bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdullah Fırat Engür Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2016 On 03.05.2016 at 16:44, İsmail Yıldız said: merhabalar, direksiyon kılıfı da siyah olsa sanki koltuklarla daha bir güzel dururdu bence,ama tabi sizin zevkiniz:) On 03.05.2016 at 16:46, Yakup Çağatay said: Bence hoş olmamış ayrıca yasa dışı cihazı da görmedik sanmayın On 03.05.2016 at 17:24, Reşat Özsüer said: güle güle kullanın. (cihaz işe yarıyormu bu arada ) On 03.05.2016 at 17:30, Teoman Saraç said: Fazlaca işe yarıyor. direk -0- gösteriyo. Ee haliyle anlaşılıyor tabiki.. Gerek yok, atın gitsin 23 saat önce, Gürkan Çakıroğlu said: Güle güle kullanın ama ben kılıf sevmiyorum, 5 tane küçük çocuk varsa ve arabada sık sık bir şeyler yeniyorsa olabilir... Aksi taktirde senede 1 temizlik yeter bence. merhaba arkadaşlar cihaza açıklık getiriyim öncelikle. Ben rusyada yaşıyorum burada cihaz serbest o yüzden sıkıntı yok. koltuklarda lekeler var önceki arkadaş hor kullanmış biraz o sebeple mecbur kaldım kılıfa diyebilirim. yorumlarınız için tşkler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2016 Emekli style olmuş . Zevkler renkler tartışılmaz tabiki sizin içinize sindiyse bize bakmak düşer . İyi günlerde kullanınız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap