Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
16 aralik gunu teslim aldigim ford focusum su anda serviste yatiyor ve arizayi hala kesvedemediler
araci bayiden teslim aldim o gun ufak bir gezinti den sonra aracimi park ettim ve eve ciktim aksam icim icime sigmadi dur dedim suna birdaha bakayim bu sefer ipodumuda aldim araca ipod u taktim sorun yok sarkilara falan baktiktan isimi hallettikten sonra son bir kez bir mars basayim dedim debriyaja basim dugmesine bastim calistim 1 dk gecmedi aracin motru durdu birkez daha calistirdim bu sefer okadar bile surmedi durdu son bir kez daha bastim arac bu sefer calismadi ve yol bilgisayarinda motor arizali servise goturun dedi ertesi gun servisi cagirdim geldi bakti servise gitmesi gerek dedi cekici geldi aldi goturdu Ford dedik Focus dedik guvendik fakat hem arabamizdan olduk hemde icime bir kurt dustu bazi sikayet sitelerindede ayni isimle sikayetlerim vardir bitek bende olan bir ariza ise ford ismine golge dusurmek istemem sadece sizinle paylasmak istedim eger baslikta bir sikinti varsa admin arkadaslar zor duruma dusmemek adina silsinler kimsenin basini agritmak istemem
Soru
Efe Ergüz
16 aralik gunu teslim aldigim ford focusum su anda serviste yatiyor ve arizayi hala kesvedemediler
araci bayiden teslim aldim o gun ufak bir gezinti den sonra aracimi park ettim ve eve ciktim aksam icim icime sigmadi dur dedim suna birdaha bakayim bu sefer ipodumuda aldim araca ipod u taktim sorun yok sarkilara falan baktiktan isimi hallettikten sonra son bir kez bir mars basayim dedim debriyaja basim dugmesine bastim calistim 1 dk gecmedi aracin motru durdu birkez daha calistirdim bu sefer okadar bile surmedi durdu son bir kez daha bastim arac bu sefer calismadi ve yol bilgisayarinda motor arizali servise goturun dedi ertesi gun servisi cagirdim geldi bakti servise gitmesi gerek dedi cekici geldi aldi goturdu Ford dedik Focus dedik guvendik fakat hem arabamizdan olduk hemde icime bir kurt dustu bazi sikayet sitelerindede ayni isimle sikayetlerim vardir bitek bende olan bir ariza ise ford ismine golge dusurmek istemem sadece sizinle paylasmak istedim eger baslikta bir sikinti varsa admin arkadaslar zor duruma dusmemek adina silsinler kimsenin basini agritmak istemem
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
15
12
10
9
Popular Days
Ara 20
36
Ara 21
16
Ara 27
13
Ock 2
8
Top Posters For This Question
Bora A. 15 posts
Mertol Kip 12 posts
Emre D. 10 posts
Efe Ergüz 9 posts
Popular Days
Ara 20 2011
36 posts
Ara 21 2011
16 posts
Ara 27 2011
13 posts
Ock 2 2012
8 posts
Popular Posts
Tevfik
ne güzel olur ya toplanır birbirinize arabalarınızın teknik özelliklerini pardon ya....bakkkkk benimkinin burası soyuldu....bak benimki takırdıyor benimki bak böyle yapınca calışmıyor diye birbirinize
Ogün Özemre
Ne ılımlısı seni kapıda karşılarlar Aracını 2. el değerinden alır. ÜstÜne 3-5 lira daha ödetip ecoboostu verirler Sonra yine bekleriz derler
Mertol Kip
Bence Bora şeytanın kendi olmaya aday ama yukardakinin haberi yok şimdilik..
Posted Images
Bu soruda 92 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap