Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır arabamın ön sağ tarafından araç ilk çalıştıktan 5-6 km yol yaptıktan sonra dağılmış rulman sesi geliyor defalarca servise gitmeme rağmen teşhis konulamadı gergi rulmanı değişti ses hala var, ses sürekli olmadığından tam teşhis koyamadılar ben sesi kaydettim link atıcam başına gelen varsa fikilerinizi bekliyorum
sesi ekledim dinleyebilirsiniz 20. saniyeden sonra gaza basıp bırakmaya başlayınca duyuluyor bariz
Soru
Enes Andıç
Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır arabamın ön sağ tarafından araç ilk çalıştıktan 5-6 km yol yaptıktan sonra dağılmış rulman sesi geliyor defalarca servise gitmeme rağmen teşhis konulamadı gergi rulmanı değişti ses hala var, ses sürekli olmadığından tam teşhis koyamadılar ben sesi kaydettim link atıcam başına gelen varsa fikilerinizi bekliyorum
sesi ekledim dinleyebilirsiniz 20. saniyeden sonra gaza basıp bırakmaya başlayınca duyuluyor bariz
Ses_002.m4a
Enes Andıç tarafından düzenlendiYorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 21 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap