Resul Kökçü Oluşturma zamanı: Mayıs 3, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 3, 2016 Arkadaslar oncelikle herkese selamlar.araniza yeni katildim.benim sorunum soyle aracim 2004 focus collection ve kilometrede 0.5 kurus yakiyor.depoyu fullemedim ama yakit isigi yakma anini baz aliyorum duz yolda.oksijen sensorunu hava filtresini temizlettim.araci aldigim kisi bujilerini yeni aldim demisti..son olcumumde depoya würth enjeksiyon temizleme urununu kullandim ve yakit %25-%30 fark etti.simdi siz degerli focus sevenlere soruyorum. 1-yakiti kalici olarak dusurmek icin ne yapmam gerekli. 2-tup taktir diyenler olursa ne marka ve ne kit onerirsiniz(uygun olani) Yardimlarinizi bekliyorum.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aşkın K. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2016 Bence yakıt testinizi ışığa göre değil, depoyu tam doldurun kilometreyi sıfırlayın, belli bir kilometre sonra (ne kadar çok olursa testiniz o kadar sağlıklı olur) tekrar aynı benzin istasyonu hatta mümkünse aynı pompaya giderek tekrar depoyu tam doldurun. daha sonra (aldığınız yakıtın litresi) / (yapılan kilometre) x (100) formülü ile fiyattan bağımsız olarak yakıt tüketim değerini hesaplayınız. bu şekilde hem bölgesel fiyat deşiklikleri hemde zaman içerisinde benzindeki fiyat değişikliği kıyaslama yaparken sizi yanıltmayacaktır. Sorununuza gelince sanırım aracı yeni satın almışsınız, bence siz bujileri yinede değiştirin çünkü 2004 collection yeni sattım ve her yıl mutlaka bujileri değiştirirdim ciddi olarak yakıta etkisi var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Resul Kökçü Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2016 11.680 lt re almisim 115 km yapmisim..(11.680÷115)x100=10.156 ediyo sizce nasil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Resul Kökçü
Arkadaslar oncelikle herkese selamlar.araniza yeni katildim.benim sorunum soyle aracim 2004 focus collection ve kilometrede 0.5 kurus yakiyor.depoyu fullemedim ama yakit isigi yakma anini baz aliyorum duz yolda.oksijen sensorunu hava filtresini temizlettim.araci aldigim kisi bujilerini yeni aldim demisti..son olcumumde depoya würth enjeksiyon temizleme urununu kullandim ve yakit %25-%30 fark etti.simdi siz degerli focus sevenlere soruyorum.
1-yakiti kalici olarak dusurmek icin ne yapmam gerekli.
2-tup taktir diyenler olursa ne marka ve ne kit onerirsiniz(uygun olani)
Yardimlarinizi bekliyorum..
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 2 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap